Hämeenlinnan kaupunki

Kokouspaketit

Kokouspaketti Hämeenlinnan keskustassa

Kokouspaketti on erinomainen ratkaisu pienehköihin, noin 10–100 hengen kokouksiin. Sen avulla kokouksen järjestäminen on tavallistakin helpompaa. Kokouspaketin hinta sisältää sekä tilan että tarjoilut. Myyntipalvelumme ja suunnittelijamme auttavat teitä kaikissa kokouksen järjestämiseen liittyvissä asioissa. Meillä jokaiselle tapahtumalle – isolle ja pienelle – nimetään aina oma suunnittelija, joka on myös paikalla koko tilaisuuden ajan.

Kysy lisää kokouspaketeista tai tee varaus:
Rita Kujanpää / myyntipäällikkö
Puh. (03) 621 6614, 040 868 2158rita.kujanpaa@verkatehdas.fi
Katri Rissanen / myyntineuvottelija
Puh. 050 529 2750, katri.rissanen@verkatehdas.fi

Kokouspaketit koko päivän tilaisuuksiin

(Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisäverot.)

Sarkamestarin hyvinvointipäivä, 54 €

Aamiainen: Uunituoretta porkkanaleipää ja siemennäkkäriä luomuvoin kera, rapeita kasviksia ja versosalaattia, sitruunamarinoitua hiilirautua, palvattua kalkkunaa ja kotimaista luomujuustoa, puolukalla höystettyä luomuspelttipuuroa, nokkosmunakasta, luonnonjogurttia, mansikkalientä ja hunaja-kardemummagranolaa, raikkaita hedelmiä, luomuomenamehua sekä tummapaahtoista kahvia ja pakuriteetä.
Lounas: Pieni keitto oman pellon punajuurista, kiviarinaleipää ja ruohosipulikotijuustoa, raikasta vihersalaattia ja Camelina-vinaigretteä, rukiinjyvä-kukkakaalisalaattia, punaherukalla glaseerattua Naapurin maalaiskanaa ja lehtikaalipestoa. Lämpimänä ruokana haudutettua Vanajan kuhaa, luumutomaattikastiketta ja kaali-kaprispaistosta. Vegaaniversio: Tiirinkosken härkäpavuista valmistettuja kasvispihvejä. Jälkiruokana vaniljarahkavaahtoa ja vadelmaa, tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä. 
Iltapäivällä: Raakasuklaakakkua, raikas smoothie ja leikattuja hedelmiä, tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä. 

Kehruumestarin päivä, 47 €

Aamiainen: Uunituoretta leipää, kotimaista luomujuustoa, palvattua kalkkunaa ja rapeita kasviksia, haudutettua luomupuuroa ja marjahilloa, hedelmävalikoima sekä tuoremehua, tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä.
Päivän kokouslounas: Raikas kasvissalaatti sekä kaksi ruokaisaa salaattia, talon leipää ja levitettä. Vaihteleva lämmin pääruoka lisäkkeineen, jälkiruokana tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä sekä pieni makea. 
Iltapäivällä: Leivonnainen, raikas smoothie sekä tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä.

Kehrääjän päivä, 44 €

Aamukahvi: Päivän suolainen ja kokonaisia hedelmiä sekä tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä.
Päivän kokouslounas: Raikas kasvissalaatti sekä kaksi ruokaisaa salaattia, talon leipää ja levitettä. Vaihteleva lämmin pääruoka lisäkkeineen, jälkiruokana tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä sekä pieni makea.
Iltapäivällä: Leivonnainen sekä tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä.

Lounaalla on aina saatavilla myös kasvisvaihtoehto.

Täydennä kokouspaketti näillä

Kokoustilaan pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita, á 3,50 €
Kokoustilaan makuvettä, 2,50 € / kannu
Kokoussangriaa (alkoholiton), 4,50 € / kannu
Lounaalle kivennäisvettä, 2,00 € / plo 


Lataa ja tulosta kokouspaketit tästä (PDF)


 

Kokouspaketit aamiais- ja kahvitilaisuuksiin

(Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisäverot.)

Sarkamestarin hyvinvointiaamiainen, 32 €

Uunituoretta porkkanaleipää ja siemennäkkäriä luomuvoin kera, rapeita kasviksia ja versosalaattia, sitruunamarinoitua hiilirautua, palvattua kalkkunaa ja kotimaista luomujuustoa, puolukalla höystettyä luomuspelttipuuroa, nokkosmunakasta, luonnonjogurttia, mansikkalientä ja hunaja-kardemummagranolaa, raikkaita hedelmiä, luomuomenamehua sekä tummapaahtoista kahvia ja pakuriteetä. 

Kehruumestarin aamiainen, 29 €

Uunituoretta leipää, kotimaista luomujuustoa, palvattua kalkkunaa ja rapeita kasviksia, haudutettua luomupuuroa ja marjahilloa, hedelmävalikoima sekä tuoremehua, tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä.

Lounaskokous, 35 €

Päivän kokouslounas: Raikas kasvissalaatti sekä kaksi ruokaisaa salaattia, talon leipää ja levitettä. Vaihteleva lämmin pääruoka lisäkkeineen, jälkiruokana tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä sekä pieni makea. Lounaalla on saatavilla myös kasvisvaihtoehto. 

Kutojan kahvipaussi, 29 €

Kokojyväleivällä palvikalkkunaa, tuoreita vihanneksia ja yrttituorejuustoa. Pieni makea. Energiashotti sekä kokonaiset hedelmät. Tummapaahtoista kahvia ja haudutettua teetä.

Täydennä kokouspaketti näillä

Kokoustilaan pähkinöitä ja kuivattuja karpaloita, á 3,50 €
Kokoustilaan makuvettä, 2,50 € / kannu
Kokoussangriaa (alkoholiton), 4,50 € / kannu
Lounaalle kivennäisvettä, 2,00 € / plo 


Lataa ja tulosta aamiais- ja kahvikokoukset tästä (PDF)
 

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Rita Kujanpää / myyntipäällikkö
Puh. (03) 621 6614, 040 868 2158rita.kujanpaa@verkatehdas.fi
Katri Rissanen / myyntineuvottelija
Puh. 050 529 2750, katri.rissanen@verkatehdas.fi