Siirry sisältöön

Hyödynnä Kulttuuriparkki-etua, kun saavut Verkatehtaan yleisötapahtumiin omalla autolla

Julkaistu 16.3.2022
Muokattu 28.3.2022

Vanaja-salin tapahtumien ja Hämeenlinnan Teatterin esitysten aikana voit hyödyntää Keinuparkki-pysäköintitalon Kulttuuriparkki-etua. Kulttuuriparkilla pysäköit koko tapahtuman ajan helposti, ja vain kolmella eurolla. Keinuparkki sijaitsee vain muutaman minuutin kävelyn päässä Verkatehtaasta.

Saapuminen Verkatehtaalle on sujuvaa keskeisen sijainnin ja toimivien liikenneyhteksien ansiosta. Verkatehdas sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, alle sadan kilometrin päässä Lahdesta, Tampereelta ja Helsingistä. Moottoritien rampit, kuten myös rautatie- ja linja-autoasemat, sijaitsevat lyhyellä etäisyydellä Verkatehtaasta.

Verkatehtaan pääovien välittömästä läheisyydestä löytyy myös yli sata pysäköintiruutua. Suurien yleisötapahtumien aikana Verkatehtaan edustalta löytyvät pysäköintitilat ovat kuitenkin hyvin rajalliset. Suurten yleisötapahtumien aikaan suosittelemmekin käyttämään henkilöauton sijasta muita saapumisvaihtoehtoja tai hyödyntämään Keinuparkki-pysäköintitaloa.

Keinuparkki palvelee Talaskujalla, muutaman minuutin kävelyn päässä Verkatehtaalta. Parkkitalossa on neljässä tasossa 268 paikkaa, joista 6 on invapaikkoja.

Keinuparkissa voi Verkatehtaan ja Teatterin esityspäivinä ostaa maksuautomaatilta tuntia ennen esitystä sekä tuntia esityksen jälkeen Kulttuuriparkki-pysäköintilipun, jolla voi ajaa tapahtuman jälkeen suoraan ulos parkkihallista.

Pysäköintitalon automaattikassalla painetaan painiketta ”Kulttuuri” ja syötetään sisäänajolipuke automaattiin sekä suoritetaan kolmen euron maksu. Pysäköintilipulla pääsee poistumaan pysäköintitalosta tunnin ajan tapahtuman päättymisestä.

Keinuparkki sijaitsee 300 metrin päässä Verkatehtaan pääovilta osoitteessa Talaskuja 2, 13200 Hämeenlinna. Keinuparkista siirryt kätevästi Verkatehtaalle kulkemalla ensin Pikkujärventietä ohi K-Marketin ja ylittämällä sitten Keinusaarentien. Keinusaarentien kevyen liikenteen väylää pitkin siirryt kätevästi Verkatehtaan tai Teatterin sisäänkäynneille.

Kulttuuriparkki-edun ansiosta koko tapahtumavierailun pysäköinti maksaa vain 3 euroa. Maksutapoina toimivat kolikot, setelit, lähimaksu ja sirukortit.

Saapuminen Verkatehtaalle on Keinuparkin lisäksi sujuvaa kävellen, pyörällä, taksilla, linja-autolla tai junalla. Lue lisää eri saapumisvaihtoehdoista Saapuminen-sivulta.

Tervetuloa Verkatehtaalle!

Kurkkaa videolta, kuinka helposti ja nopeasti siirryt Keinuparkista Verkatehtaan pääoville!