Hämeenlinnan kaupunki

Lipunmyynti

Pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsevasta lipunmyynnistämme voi ostaa lippuja sekä Verkatehtaan Vanaja-salin että kaikkiin Ticketmaster Suomen ja Lippu.fi:n kautta valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Huomioittehan, että lippuvarauksia pystymme tekemään ainoastaan Verkatehtaan ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin.

Verkatehtaan lipunmyynti
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna
Puh. 0600 16060 (0,76 €/min + pvm)

Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17, su suljettu.
Lisäksi lipunmyynti on avoinna 75 minuuttia ennen yksittäisen tapahtuman alkua, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.
Lipunmyyntimme ollessa suljettuna lippuja voi ostaa verkkosivuilta sekä Ticketmaster Suomen puhelinpalvelusta puh. 0600 10 800 (1,96 €/ min+pvm), avoinna ma–la 8–21, su 8–18.

Huomioitavaa

Smartum-setelit ja -kortti, Sportti- & kulttuuripassi sekä Tyky-Online käyvät meillä maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti.
Maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille perimme korvauksena 3.00 euroa (sis. alv) per lippu.
Esitysten kuvaaminen ja kaikenlainen muu tallentaminen on kielletty.

Lataa Vanaja-salin katsomokartta (PDF) tästä.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Ilmoitattehan jo lippuja varatessanne pyörätuolin käytöstä.
Induktiosilmukka on käytössä Vanaja-salissa riveillä 5 – 15 sekä Studiossa. Lataa Vanaja-salin T-silmukan kuuluvuuskartta (PDF) tästä.
Vanaja-salin permannolla riveille 1–7 ei ole porrasaskelmia.
Aulasta pääsee hissillä 2. kerrokseen ja sieltä edelleen Vanaja-salin oville B ja C. Toisessa kerroksessa riville 22 ei ole porrasaskelmia.