Verkatehtaan lipunmyynti

Liput Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin – valikoimassa myös kaikki Ticketmasterin ja Lippu.fi:n tapahtumat

Verkatehtaan lipunmyynti palvelee Verkatehtaan päärakennuksessa, pääsisäänkäynnin vieressä. Myymme liput Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin, sekä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin.

Valikoimaamme kuuluu myös kaikki Ticketmasterin ja Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä olevat tapahtumat.

Verkatehtaan julkisivu syksyllä

Verkatehtaan lipunmyynti

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Katso saapumisohjeet

0600 16060  (0,76 € / min + pvm.)

Lipunmyynti on avoinna ma–pe kello 10–17 ja yleisötapahtumien yhteydessä (lipunmyynti aukeaa 75 min ennen tapahtumien alkua, mikäli tapahtumaa ei olla myyty loppuun)

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat

Pankki- ja luottokortit (pois lukien American Express -kortit) käyvät maksuvälineinä Verkatehtaan lipunmyynnissä. Ticketmasterin lahjakorteilla voit hankkia lippuja Vanaja-salin tapahtumiin ja Ticketmasterin valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Lippu.fi:n lahjakortit käyvät maksuvälineenä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin sekä Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Smartum-setelit ja -mobiili, Edenred sekä Epassi käyvät maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti. Kyseisillä maksutavoilla voi kuitenkin hankkia lippuja vain Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin, ei Ticketmasterin tai Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Verkatehtaan lipunmyynnissä voi tehdä lippuvarauksia Vanaja-salin, Hämeenlinnan Teatterin ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin. Muihin tapahtumiin emme tee lippuvarauksia. Varatut liput voi noutaa Verkatehtaan lipunmyynnistä aukioloaikojen puitteissa.

Verkatehtaan lipunmyynti veloittaa maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille 3 € (sis. alv) per lippu.

Palvelemme mielellämme ryhmiä lippuhankinnoissa. Kysy lisää soittamalla Verkatehtaan lipunmyyntiin, tai vieraile lipunmyynnissä paikan päällä.

Verkatehtaan lipunmyynnistä voit hankkia Ticketmasterin tai Lippu.fi:n lippulahjakortteja. Lahjakorteilla voit hankkia lippuja mihin tahansa kyseisen operaattorin valtakunnallisessa myynnissä olevaan tapahtumaan.

Tapahtumien järjestäjät saattavat mahdollisesti asettaa järjestämilleen tapahtumille alennushintoja esimerkiksi opiskelijoille, eläkeläisille tai lapsille. Mahdolliset alennukset ovat tapahtumakohtaisia. Löydät tapahtumakohtaiset hintatiedot tapahtumakalenteristamme.

Opiskelijoille suunnatut alennushinnat löydät kootusti myös Slice Häme -palvelun kautta. Näät edut Slice- tai Pivo-mobiilisovelluksista. Huomioithan myös, että mahdollisten lippualennusten lisäksi opiskelijat saavat Verkatehtaan yleisötapahtumissa vaatesäilytyspalvelun veloituksetta näyttämällä opiskelijakorttia. Vaatesäilytyksen normaalihinta 2,50 €.

Kaikukortti käy Verkatehtaalla Hämeenlinnan kaupungin järjestämiin tapahtumiin. Edun piiriin kuuluvat tapahtumat löydät täältä. Lisätietoja Verkatehtaan lipunmyynnistä.

EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumiin pääsääntöisesti ilmaiseksi. Poikkeukset ovat mahdollisia, joten tarkistathan asian tapahtumakalenteristamme kyseisen tapahtuman kohdalla. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.

Lisätietoa perutuista ja siirretyistä tapahtumista, sekä lippupalautuksista, löydät koronainfo-sivulta.

Ticketmasterin verkkokauppa

Voit hankkia lippuja Verkatehtaan tapahtumiin Ticketmasterin verkkokaupasta. Tapahtumakalenterimme kautta ohjaudut Ticketmasterin verkkokauppaan suoraan oikean tapahtuman lipunmyyntisivulle. Verkkokaupan etusivulle pääset tästä.

Ticketmasterin puhelinpalvelu

Voit hankkia lippuja Verkatehtaantapahtumiin myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta.

1,98 € / min + pvm
Avoinna arkisin klo 8–17

Muut Ticketmasterin lipunmyyntipisteet

Verkatehtaan lipunmyyntipisteen lisäksi voit hankkia lippuja Verkatehtaan tapahtumiin myös muista Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä.