Hämeenlinnan kaupunki

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti palvelee Verkatehtaan päärakennuksessa, pääsisäänkäynnin vieressä. Vanaja-salin tapahtumien lisäksi lipunmyynnistä voi ostaa lippuja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin, sekä kaikkiin Ticketmasterin ja Lippu.fi:n kautta valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Huomioittehan, että lippuvarauksia pystymme tekemään ainoastaan Verkatehtaan, Hämeenlinnan Teatterin ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin.

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna
Avoinna arkisin klo 9–18
Puh. 0600 16060 (0,76 €/min + pvm)

Maksutavat

Verkatehtaan lipunmyynti ei hyväksy käteistä rahaa maksuvälineenä toistaiseksi. Pyrimme näin ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Pankki- ja luottokortit (pois lukien American Express -kortit) käyvät maksuvälineinä Verkatehtaan lipunmyynnissä. Ticketmasterin lahjakorteilla voit hankkia lippuja Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin ja Ticketmasterin valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Lippu.fi:n lahjakortit käyvät maksuvälineenä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin sekä Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Smartum-setelit ja -mobiili, Edenred sekä Epassi käyvät maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti. Kyseisillä maksutavoilla voi kuitenkin hankkia lippuja vain Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin, ei Ticketmasterin tai Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Lisätietoa

Maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille perimme korvauksena 3.00 euroa (sis. alv) per lippu.

Lippuja Verkatehtaan tapahtumiin voit ostaa myös Ticketmasterin verkkokaupasta (tapahtumakalenterin kautta ohjaudut kyseisen tapahtuman lipunmyyntisivulle), Ticketmasterin puhelinpalvelusta ja Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä.

Lataa Vanaja-salin katsomokartta (PDF) tästä.

Verkatehtaan esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Ilmoitattehan jo lippuja varatessanne pyörätuolin käytöstä.
EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumiin pääsääntöisesti  ilmaiseksi. Poikkeukset ovat mahdollisia. Varauduthan esittämään vammaiskortti myös lipuntarkastuksen yhteydessä.
Induktiosilmukka on käytössä Vanaja-salissa riveillä 5 – 15 sekä Studiossa. Lataa Vanaja-salin T-silmukan kuuluvuuskartta (PDF) tästä.
Vanaja-salin permannolla riveille 1–7 ei ole porrasaskelmia.
Aulasta pääsee hissillä 2. kerrokseen ja sieltä edelleen Vanaja-salin oville B ja C. Toisessa kerroksessa riville 22 ei ole porrasaskelmia.