Verkatehtaan lipunmyynti

Liput Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin – valikoimassa myös kaikki Ticketmasterin ja Lippu.fi:n tapahtumat

Verkatehtaan lipunmyynti palvelee Verkatehtaan päärakennuksessa, pääsisäänkäynnin vieressä. Myymme liput Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin, sekä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin.

Valikoimaamme kuuluu myös kaikki Ticketmasterin ja Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä olevat tapahtumat.

Verkatehtaan julkisivu syksyllä

Verkatehtaan lipunmyynti

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Katso saapumisohjeet

0600 16060  (0,76 € / min + pvm.)

Lipunmyynti on avoinna arkisin klo 10–17, sekä 1h 45 min ennen Vanaja-salin tapahtumien alkua.

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat

Verkatehtaan lipunmyynti ei hyväksy käteistä rahaa maksuvälineenä toistaiseksi. Pyrimme näin ehkäisemään koronaviruksen leviämistä.

Pankki- ja luottokortit (pois lukien American Express -kortit) käyvät maksuvälineinä Verkatehtaan lipunmyynnissä. Ticketmasterin lahjakorteilla voit hankkia lippuja Vanaja-salin tapahtumiin ja Ticketmasterin valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Lippu.fi:n lahjakortit käyvät maksuvälineenä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin sekä Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Smartum-setelit ja -mobiili, Edenred sekä Epassi käyvät maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti. Kyseisillä maksutavoilla voi kuitenkin hankkia lippuja vain Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin, ei Ticketmasterin tai Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Verkatehtaan lipunmyynnissä voi tehdä lippuvarauksia Vanaja-salin, Hämeenlinnan Teatterin ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin. Muihin tapahtumiin emme tee lippuvarauksia. Varatut liput voi noutaa Verkatehtaan lipunmyynnistä aukioloaikojen puitteissa.

Huom! Verkatehtaan lipunmyynti jää joululomalle 17.12. alkaen. Hämeenlinnan Teatterin liput ja lahjakortit voit kuitenkin lunastaa vielä lauantaina 18.12., maanantaina 20.12. ja tiistaina 21.12. klo 13–17 teatterilta. Käynti Viipurintien puolelta.

Verkatehtaan lipunmyynti veloittaa maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille 3.00 euroa (sis. alv) per lippu.

Palvelemme mielellämme ryhmiä lippuhankinnoissa. Kysy lisää soittamalla Verkatehtaan lipunmyyntiin, tai vieraile lipunmyynnissä paikan päällä.

Verkatehtaan lipunmyynnistä voit hankkia Ticketmasterin tai Lippu.fi:n lippulahjakortteja. Lahjakorteilla voit hankkia lippuja mihin tahansa kyseisen operaattorin valtakunnallisessa myynnissä olevaan tapahtumaan.

EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumiin pääsääntöisesti ilmaiseksi. Poikkeukset ovat mahdollisia, joten tarkistathan asian tapahtumakalenteristamme kyseisen tapahtuman kohdalla. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.

Vanaja-salin tapahtumien ja Hämeenlinnan Teatterin esitysten lisäksi tapahtumakalenterissamme on listattu myös muiden Verkatehtaan korttelin toimijoiden tapahtumia. Muiden toimijoiden tapahtumissa lipunmyyntikäytännöt ja -operaattori voivat olla poikkeavia. Tapahtumakalenterista löydät tietoa kunkin tapahtuman järjestäjästä ja lipunmyyntikäytännöistä.

Lisätietoa perutuista ja siirretyistä tapahtumista, sekä lippupalautuksista, löydät koronainfo-sivulta.

Ticketmasterin verkkokauppa

Voit hankkia lippuja Verkatehtaan tapahtumiin Ticketmasterin verkkokaupasta. Tapahtumakalenterimme kautta ohjaudut Ticketmasterin verkkokauppaan suoraan oikean tapahtuman lipunmyyntisivulle. Verkkokaupan etusivulle pääset tästä.

Ticketmasterin puhelinpalvelu

Voit hankkia lippuja Verkatehtaantapahtumiin myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta.

1,98 € / min + pvm
Avoinna arkisin klo 8–17

Muut Ticketmasterin lipunmyyntipisteet

Verkatehtaan lipunmyyntipisteen lisäksi voit hankkia lippuja Verkatehtaan tapahtumiin myös muista Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä.