Hämeenlinnan kaupunki

Lipunmyynti

Pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsevasta lipunmyynnistämme voi ostaa lippuja sekä Verkatehtaan Vanaja-salin että kaikkiin Ticketmaster Suomen kautta valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Huomioittehan, että lippuvarauksia pystymme tekemään ainoastaan Verkatehtaan ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin.

Verkatehtaan lipunmyynti

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna
Puh. 0600 16060 (0,76 €/min + pvm)

Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17, su suljettu. Lisäksi 75 min ennen tapahtuman alkua, mikäli tapahtumaa ei ole loppuunmyyty. 

Lippuja voi ostaa myös verkkosivuilta sekä Ticketmaster Suomen puhelinpalvelusta puh. 0600 10 800 (1,96 €/ min+pvm), avoinna ma–la 8–21, su 8–18.

Huomioitavaa

Smartum-setelit ja -kortti, Sportti- & kulttuuripassi, Tyky-Online sekä Edenred ja Ticket Duo -kortit käyvät meillä maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti.
Maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille perimme korvauksena 3.00 euroa (sis. alv) per lippu.
Esitysten kuvaaminen ja kaikenlainen muu tallentaminen on kielletty.

Lataa Vanaja-salin katsomokartta (PDF) tästä.

Esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja on rajoitetusti. Ilmoitattehan jo lippuja varatessanne pyörätuolin käytöstä.
EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumiin pääsääntöisesti  ilmaiseksi. Poikkeukset ovat mahdollisia. Varauduthan esittämään vammaiskortti myös lipuntarkastuksen yhteydessä.
Induktiosilmukka on käytössä Vanaja-salissa riveillä 5 – 15 sekä Studiossa. Lataa Vanaja-salin T-silmukan kuuluvuuskartta (PDF) tästä.
Vanaja-salin permannolla riveille 1–7 ei ole porrasaskelmia.
Aulasta pääsee hissillä 2. kerrokseen ja sieltä edelleen Vanaja-salin oville B ja C. Toisessa kerroksessa riville 22 ei ole porrasaskelmia.