Hämeenlinnan kaupunki

Majoitus- ja ohjelmapalvelut

Majoitu lähihotellissa

Tarvitsetteko ryhmällenne majoituksen? Verkatehtaan yhteistyöhotelli on Original Sokos Hotel Vaakuna. Kävelymatkaa kertyy ovelta ovelle vain 350 metriä kaunista Vanajaveden rantaa. Myyntipalvelumme kertoo toiveenne hotellille, ja saatte tarjouksen suoraan sähköpostiinne. Tutustu hotelliin.

Siipesi seikkailuun

Fenix Ohjelmapalvelut on siipesi seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa ohjelmaa ryhmällenne. Innovatiivinen ja monipuolinen Fenix toteuttaa toiveenne maalla, vesillä tai kokoustiloissamme, olipa kyseessä illanvietto, tykypäivä, kick-off tai vain tuulettuminen kesken kokouksen. Lue lisää.

Piristystä päivään, tuuletusta tiimiin

Suomen Tilausaktiviteetit toteuttaa ohjattuja teemakisoja sisällä ja ulkona "avaimet käteen" -periaatteella. Bravuureja ovat muun muassa pakohuonepelit, mäkiautokisat, sumopainikamppailut, "oudot olympialaiset" sekä erilaiset kaupunkisuunnistuskisat. Lue lisää.

Ammattijuontaja tilaisuuteesi

Haluatko tilaisuuteesi juontajan, joka pystyy välittämään tiedon lisäksi myös tunnetta? Maikki on juontamo, joka välittää juontamisen ammattilaisia, jotka nostavat tapahtumanne arvoa ja virittävät yleisön oikealle taajuudelle. Lue lisää.