Hämeenlinnan kaupunki

Etkot & Väliaika

Ravintola Iso Huvila palvelee ennen tapahtuman alkua ja väliajalla. Tarjolla on kattava valikoima kylmiä ja kuumia juomia sekä pientä syötävää.

Yli 10 hengen ryhmien on mahdollista tilata ruokailu ennen esitystä. Ryhmävaraukset: sini.tamminen@verkatehdas.fi045 120 4501 (ark. klo 9–20, la klo 12–20 & su 12–18).

Tilaa tarjoilut ennakkoon

Tilaamalla tarjoilut ennakkoon pääset nauttimaan esityksestä rauhassa – ilman jonottamista. Tilauksen voi tehdä puhelimitse tai alla olevalla sähköisellä lomakkeella.

Internetvaraukset tulee tehdä viimeistään 2 arkipäivää ennen esitystä. Tilaus on voimassa sähköpostivahvistuksen saatuanne.
Puhelinvaraukset numerosta 045 120 4501 (ark. klo 9–20, la klo 12–20 & su 12–18). Puhelinvarauksia otetaan vastaan niin kauan kuin vapaita pöytiä on jäljellä.

Tilatut tarjoilut voidaan maksaa verkossa (suojattu verkkoyhteys), kun tilaatte tuotteenne alla olevalla lomakkeella. Maksutapoina käyvät yleisimmät verkkopankit ja luottokortit.

Huom! Katamme vain maksetut tai laskutukseen sovitut varaukset.

Väliaikatilausten toimitusehdot ja rekisteriseloste.

Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan sähköisellä lomakkeella valitsemalla minkä tahansa esityksen alla olevasta esityslistauksesta. 

Ladataan...

Myyntijärjestelmän virhetilanteissa voit tehdä ilmoituksen asiasta täällä.