Messut ja asiakastilaisuudet

Verkatehdas tarjoaa laadukkaat puitteet asiakkaiden vakuuttamiseen

Verkatehdas tarjoaa hienot puitteet mieleenpainuville messuille ja onnistuneille asiakastilaisuuksille. Olipa kyseessä sitten suuret yleismessut, B2B-asiakkaille suunnatut yritysmessut, tuotteen tai palvelun lanseeraaminen tai muu asiakkaille suunnattu tilaisuus, Verkatehtaalla onnistut tavoitteissasi. Verkatehtaan sisätilat mukautuvat tehokkaasti tapahtumatarpeiden mukaan ja ulkotilat vetävät jopa kymmeniä tuhansia kävijöitä.

Verkatehtaan puitteet sopivat mainiosti erilaisiin messutapahtumiin ja asiakastilaisuuksiin. Erityisesti tuotelanseeraukset, illallistilaisuudet ja yritysasiakkaille suunnatut messut sopivat Verkatehtaalle hienosti. Tämän lisäksi myös suuremmat yleismessut sopivat Verkatehtaan punatiiliseen tehdaskortteliin, kuten Elomessut, Kanta-Hämeen alueen suurimmat yleismessut, ovat 50 tuhannella kävijällään osoittaneet.

Tiloistamme löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja messu- ja asiakastapahtumien tarpeisiin. Vanaja-sali vetää asiakastilaisuuteen jopa 700-henkisen yleisön. Kokouskeskuksesta ja BioRexin tiloista löytyy tiloja myös pienempien ryhmien tarpeisiin. Lasipiha, Kehräämö ja lämpiöt tarjoavat tyylikästä avotilaa, joissa näytteilleasettajalla on hyvät mahdollisuudet vakuuttaa kohderyhmänsä. Tilojemme vahvuus on myös se, että toimivien logististen ratkaisujen ansiosta suuretkin tuotteet, kuten autot ja veneet, on helppoa tuoda tyylikkäästi esille myös sisätiloissa.

Asiantunteva henkilökuntamme vastaa tilaisuuksien suunnittelusta ensimmäisestä ideasta valojen sammumiseen asti. Tapahtumanjärjestäjä voi siten keskittyä palvelemaan omia asiakkaitaan tärkeässä tapahtumassa. Ravintola Verkatehdas puolestaan pitää huolen, että tarjoilut ovat huippuluokkaa.

Millaiset messut ja asiakastilaisuudet sopivat Verkatehtaalle?

Toimialojen yritysmessut. Verkatehtaan sisätiloissa on paljon tyylikästä avotilaa, jossa näytteilleasettajat voivat kertoa palveluistaan.

Tuotelanseeraukset ja julkistustilaisuudet. Vanaja-salissa saat vangittua yleisösi huomion, ja tuotteesi pääsee tiloissamme oikeuksiinsa, oli sen koko sitten pieni tai todella suuri.

Suuret yleismessut. Tehdasmiljöön ulko- ja sisätilat vetävät kymmeniä tuhansia kävijöitä esimerkiksi vuotuisilla Elomessuilla.

Messut ja asiakastilaisuudet sopivat erityisesti näihin tiloihin:

”Olen nyt kohta 15 vuotta järjestänyt tilaisuuksia eri puolilla Suomea, ja tämä palvelu oli ainutlaatuista. Olimme todella tyytyväisiä ammattitaitoon, tapaan hoitaa asiat viimeisen päälle ja huolehtia kokonaisuudesta”.

Teija Eeva, THL

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää