Hämeenlinnan kaupunki
Tapahtumat 1

« Palaa edelliselle sivulle

SIIRRETTY: MESTARI JA DIIVA Jaakko Ryhänen – Johanna Rusanen

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • ke 4.11.2020 klo 19.00
  • to 18.3.2021 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 40 €
Lapsi (6-15v.) 35 €
Ryhmä min. 20 hlö 38 €
Vammaiskortin A-merkinnällä avustajalippu 0 €

Mitä

Klassisen laulumusiikin suursuosikkien, basso Jaakko Ryhäsen ja sopraano Johanna Rusasen konserttikiertue Mestari ja Diiva siirtyy tulevalle kevättalvelle. Syy konserttien siirtämiseen on koronaviruksen leviämisestä johtuva turvallisuustilanteen epävarmuus sekä viranomaisten määräyksistä seuraavat rajoitukset konserttisalien asiakasmääriin.

Kiertueen oli määrä saapua Verkatehtaalle 4.11.2020. Uusi päivä Verkatehtaan konsertille on 18.3.2021.

Sekä syksyn konsertteihin jo ostetut, että kevään 2020 konserteista syksylle siirtyneet liput käyvät sellaisinaan saman paikkakunnan keväälle 2021 siirrettyyn konserttiin.

Mikäli haluat hakea lippumaksun palautusta, lisätietoja löydät TÄÄLTÄ.

Pahoittelemme asiakkaille aiheutuvaa harmia, ja toivomme kevään konsertin korvaavan pitkäksi
venyneen odotuksen!

------------------------------------------------------------------

Mestari ja Diiva -konsertti Hämeenlinnassa keskiviikkona 18.3.2021 klo 19.00
Jaakko Ryhänen ja Johanna Rusanen
Pianistina Jukka Nykänen

Jorma Hynninen ei jatka syksyn Mestarit kiertueella. Hänen tilallaan, Jaakko Ryhäsen kanssa esiintyy suosittu sopraano ja upea diiva Johanna Rusanen. Samalla konserttisarja saa uudeksi nimekseen Mestari ja Diiva.

Viime keväänä käynnistynyt baritoni Jorma Hynnisen ja basso Jaakko Ryhäsen Mestarit-kiertue ei jatku syksyllä. Pitkän harkinnan ja kuukausien laulamattomuuden jälkeen Jorma Hynninen on päättänyt ettei halua enää syksyllä kiertuetta jatkaa. ”Korona-karanteenin aiheuttama lähes kahdeksan kuukauden konsertti- ja esiintymistauko on lauluäänelle turmiollinen. En usko että tällaisen hyvin vaativan ohjelmiston esittäminen kunniallisesti olisi enää mahdollista. Pahoittelen kovin tilanteen aiheuttamaa harmia uskolliselle yleisölle ja kiertueen järjestäjille”, toteaa Jorma Hynninen.

Mestarit- konserttien tilalla, vastaavilla konserttipaikoilla ja ajankohtina, esitetään Mestari ja Diiva – konsertit. Kokenut Mestari Jaakko Ryhänen kohtaa uransa huipulle nousevan upean diivan, sopraano Johanna Rusasen. Tämä erittäin viihdyttävä kokonaisuus pitää sisällään upeita ooppera-aarioita, kansanlauluja, operettia ja musikaalisävelmiä.

Italian kielessä sana Diva tarkoittaa oopperan ylistettyä tähtilaulajaa ja sellainenhan Johanna Rusanen on! Yksi hänen uransa kohokohdista oli toteutumassa syksyllä 2020 New Yorkin Metropolitan-oopperassa. Johanna oli kiinnitetty Richard Wagnerin Tristan ja Isolde –oopperan Isolden cover–tehtävään syys-lokakuulle. Metropolitan jouduttiin kuitenkin sulkemaan koko syyskaudeksi.

Mutta sen minkä New York menettää, sen suomalainen konserttiyleisö nyt saa: Johanna Rusanen esiintyy yhdessä Jaakko Ryhäsen kanssa täällä Suomessa tämän vuoden syksyn kiertueellamme kaikkiaan neljällä paikkakunnalla: Kuopiossa 1.11., Hämeenlinnassa 4.11., Lappeenrannassa 5.11. ja Joensuussa 15.11. Pianisteina vuorottelevat Jukka Nykänen ja Janne Hovi.

Kesto noin 1h 30 min, ei väliaikaa. 

Lue lisää

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti. Avoinna ma–pe klo 11–17. Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).

Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18. Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).

Järjestäjä

HeartBrain