Hämeenlinnan kaupunki
Tapahtumat 1

« Palaa edelliselle sivulle

Pate Mustajärvi – Teatterin kummitus vol. 2

Milloin

Teatteri, Päänäyttämö

  • pe 21.2.2020 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 34 €

Mitä

LOPPUUNVARATTU!

Pate Mustajärvi tuo Teatterin kummitus vol 2-kiertueensa teattereihin kautta maan keväällä 2020. 

Yleisölle kiertueen parituntiset konsertit tarjoavat läpileikkauksen Mustajärven soolouran helmiin musiikillisilla yllätyksillä sekä Mustajärven värikkäillä tarinoilla höystettynä. Kitarasäestyksestä vastaa Ari “Kankku”Kankaanpää.

Kiertueen settilistalta löytyvät ainakin takuuvarmat kansan suosikit UkkometsoMä elän vieläkinJukeboksin luona sekä viime kevään kiertueen ehdottomaksi tunteiden nostattajaksi kivunnut Veljeni Anton.

Luvassa on myös maistiaisia Mustajärven uudelta, tarinapohjaiselta pitkäsoitolta, jonka sanoitukset ovat yhtä lukuunottamatta Mustajärven omaa käsialaa. Sävellyksistä vastaa Kankaanpää. “Tämä on ehdottomasti urani henkilökohtaisin ja syvällisin levy. Sitä ei käy kiistäminen”, kuvailee Mustajärvi.

Mustajärven ja Kankaanpään yhteistyön juuret löytyvät 80-luvulta, jolloin kaksikko alkoi tehdä duo-keikkoja yhdessä. 

“Välillä hakattiin päätä seinään, kun yleisö huuteli sinnikkäästi soitettavaksi Kaasua tai Kuumaa kesää. Periaatteenani on kuitenkin aina ollut pitää Popeda ja sooloura erillään. Nykyisin tämä linjaveto onneksi jo ymmärretään”, Mustajärvi naurahtaa.

Teatterin lava on Mustajärvelle tuttu elementti jo parin-kolmen vuosikymmenen takaa nuorisomusikaali Virgon ja Niskavuoren Aarnet-revyiden ajoilta.

”Teattereissa on aivan oma tunnelmansa, intiimi ja kohtalokas. Lisäksi keikat alkavat ns. ihmisten aikaan, ehditään vieläkaikki kotiin katsomaan kymppiuutiset!”, Mustajärvi heittää.

Kokoonpano: 
Pate Mustajärvi - laulu
Ari Kankaanpää - kitara

Kesto noin 2 h, sis. väliajan. 

Lisätiedot: www.pate.fi

Lue lisää

Lipunmyynti

Hämeenlinnan Teatterin lipunmyynti. Avoinna ark. 12–18 ja tunti ennen esitystä. Puh. 0600 10 2030 (0,60 € / min + pvm).

Lippupiste Oy. Avoinna joka päivä klo 7–22. Puh. 0600 900 900 (1,98 € / min + pvm).

Järjestäjä

Hämeenlinnan Teatteri