Hämeenlinnan kaupunki
Tapahtumat 1

« Palaa edelliselle sivulle

Sirkus Melskala

Milloin

Teatteri, Päänäyttämö

  • ti 10.3.2020 klo 18.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 15 €

Mitä

Kaikkien aikojen kummallisin Sirkus on saapunut kaupunkiin! Tässä sirkuksessa niellään miekkoja jos ne on tehty pullasta, Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Mutta ensin kannattaa tehdä sinunkaupat!

Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, käärmeenlumoaminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään? 

TV:stä tutut lastensuosikit Tuomo RannankariSiina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa koko perheen musiikki-ilottelussa! Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä! Tervetuloa viihtymään!

Musiikin sovitus ja toteutus Kari Mäkiranta, lavastus Marko Korkeaniemi, puvustus Piritta Kämi-Conway, tekninen suunnittelu Antti Nieminen,graafinen suunnittelu Kalle Tulander, konsepti ja käsikirjoitus Jaakko Loukkola

Tuotanto IdeaTeatteri Osuuskunta 

Lue lisää

Lipunmyynti

Hämeenlinnan Teatterin lipunmyynti. Avoinna ark. 12–18 ja tunti ennen esitystä. Puh. 0600 10 2030 (0,60 € / min + pvm).

Lippupiste Oy. Avoinna joka päivä klo 7–22. Puh. 0600 900 900 (1,98 € / min + pvm).

Järjestäjä

Hämeenlinnan Teatteri