Hämeenlinnan kaupunki
Tapahtumat 1

« Palaa edelliselle sivulle

Minttu sekä Ville

Milloin

Teatteri, Päänäyttämö

  • pe 13.3.2020 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 26 €

Mitä

Kahden taitavan, palkitun, kansan tunteman ja rakastaman näyttelijän improvisaatioduetto, muusikoiden Samuli Laiho/Katja Lappi säestyksellä.

Minttu sekä Villeä on menestyksekkäästi esitetty ympäri Suomen vuodesta 2013. Yhteisen improvisaation Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen aloittivat jo 90-luvun lopulla isommassa improryhmässä

”Mitä saisi olla?”

Suomalaisesta ja kansainvälisestäkin teatterista, elokuvista ja TV-sarjoista, mm Vino-show, Klikkaa mua, Sorjonen jne, tutut näyttelijät synnyttävät yleisön antamista aiheista sketsejä, tansseja, tarinoita, puheita, sekä musiikkivelhojensa virtuoosimaisella säestyksellä myös lauluja ja sydämellistä tunnelmointia suomeksi, tai kielellä jota kukaan ei vielä osaa.

Minttu sekä Ville naurattavat vaikkapa reikäisellä verholla, tai koskettavat improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai juuri keksitystä ruokalajista. Käsittelemme sisällössä kuhunkin aikaan ja iltaan sopivia aiheita, tätä päivää tai historiaa. Kaikki tapahtuu lavalla livenä ja vain kerran, joten jokainen esitys on taatusti erilainen. Yleisö saa halutessaan olla täysillä mukana, mutta kenenkään ei ole pakko osallistua.

Illan kesto n. 2 h sisältää väliajan.

Lue lisää

Järjestäjä

Hämeenlinnan Teatteri