Hämeenlinnan kaupunki
Stand up!

« Palaa edelliselle sivulle

Stand up!

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • pe 21.4.2017 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 27 €
Opisk., eläkel., työtön, varusm. 22 €
Pyörätuolin saattaja 0 €

Mitä

Jaakko Saariluoma, Mika Eirtovaara ja Tomi Haustola.
K-15
Kesto 2 tuntia, sisältää väliajan.

Jaakko Saariluoma

Tämä Putouksesta, Possesta ja Kingistä tuttu kasvo oli huipputason koomikko jo ennen kuin nuorimmat stand-up-esiintyjämme osasivat puhua. Jaskan komiikka on nopeatempoista, energistä ja läpeensä hauskaa! Jaska haastaa katsojansa usein vuoropuheluun ja hänen yleisötyöskentelynsä onkin maan kärkiluokkaa. Jaskan esityksessä olet esimerkiksi saattanut nähdä toisilleen tuntemattomien miesten halailevan lavalla – yleisön haukkoessa henkeään naurun lomassa.

Mika Eirtovaara

Mika Eirtovaaran taiteilijadebyytti oli lastentarhan joulujuhlan poron roolissa. Sittemmin hän on yli kymmenvuotisella ammattikoomikon urallaan sekaantunut eläinaiheisiin säännöllisesti. Eirtovaaran “kohkatessa ympäri lavaa” kohtaavat arkirealismi ja surrealismi – tämä fyysinen ja psyykkinen esiintyjä harrastaa keikoillaan nopeita käännöksiä, tunteenpurkauksia ja piruetteja. Mika on yksi maamme komiikkakentän arvostetuimmista ja ahkerimmin keikkailevista koomikoista.

Tomi Haustola

Tahdolla, tyylillä ja tunteella – Tomi taitaa fyysisen ja ilmeikkään filmauksen. Framilla ovat hänen havaintonsa, kokemuksensa ja ajatuksensa, ja pieni koko korvautuu suurella suulla ja aktiivisella liikkeellä. Naurun Tasapaino -ohjelman finalisti vuonna 2014.

Lipunmyynti

Verkatehtaan lippukauppa. Avoinna ma – pe 9 – 19, la 11 – 16.
Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).
Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18.
Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).

Ravintolapalvelut

Syömään ennen esitystä
Väliaikatarjoilut

Lue lisää

Järjestäjä

Suomen Stand Up Club