Hämeenlinnan kaupunki
Sirkuskoulu ARX: Rivien välissä

« Palaa edelliselle sivulle

Sirkuskoulu ARX: Rivien välissä

Milloin

Hämeenlinnan Teatteri, Verstas-näyttämö

  • ke 26.4.2017 klo 18.00
  • to 27.4.2017 klo 18.00
  • pe 28.4.2017 klo 18.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 12 €
Lapsi alle 12v. 10 €

Mitä

Rivien välissä on Sirkuskoulu ARX:n ja Vanajaveden opiston sirkusoppilaiden nykysirkusesitys. Sirkuskoulun oppilaat ovat harrastaneet sirkusta pitkään ja heistä on kehittynyt taitavia, monipuolisia ja valovoimaisia sirkuslupauksia. Rivien välissä -esitys antaa heidän taitojensa loistaa!

Rivien välissä vie katsojan kirjastoon. Sellaiseen tylsään, jossa kärpänen surraa eikä ole mitään tekemistä. Niin ainakin tylsistynyt tyttö luulee, mutta kirjoista avautuu toisenlainen maailma.
Rivien välissä kirjaimet elävät ja kirjojen maailmasta tyttö löytääkin jotain täysin odottamatonta. Rivien välissä tapahtuu se kaikki mitä arki ei tavoita.

Sirkuskoulu ARX:n Rivien välissä -työryhmä koostuu sirkusharrastajista sekä sirkus- ja teatterialan ammattilaisista. Sirkuskoreografioista vastaa Susanna Aho ja esityksen ohjaa Suvi Seppälä.

Esitys on saanut rahoitusta Suomen Kulttuurirahaston Hämeen maakunta rahastolta, Alfred Kordelinin säätiöltä sekä Hämeenlinnan kaupungilta. Esitystä on tukenut myös Vanajaveden opisto. Tuotannosta vastaa Kulttuuritukku ry/ Sirkuskoulu ARX.

Lisätiedot: www.sirkuskouluarx.fi

Lipunmyynti

Lippuvaraukset tekstiviestillä numeroon 041 470 5018 tai sähköpostilla sirkuskouluarx@gmail.com.

Lue lisää