Hämeenlinnan kaupunki
Tekijä2018

« Palaa edelliselle sivulle

Tekijä2018

Milloin

Verkatehdas, Lasipiha

  • ti 13.2.2018 klo 11.0016.30

Sisäänpääsy

Vapaa

Mitä

Hämeen alueen työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen suurtapahtuma Tekijä2018 järjestetään tiistaina 13.2.2018 klo 11.00 – 16.30 Verkatehtaalla Hämeenlinnassa.

Tekijä2018 on yhdistetty opinto- ja rekrymessut. Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista sekä saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan toisensa. Tapahtuma kokoaa paikalle myös toimijoita, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa työn hakemiseen, tekemiseen, rekrytointiin liittyviin asioihin sekä yrittäjyyteen. Eli myös työnantajille on tarjolla mielenkiintoista sisältöä.

Tekijä toteutetaan nyt viidennen kerran. Kävijämäärä on kasvanut vuosi vuodelta, ja helmikuussa 2017 tapahtuma veti noin 1500 osallistujaa kauppakeskus Goodmaniin. Laajentumisen myötä tänä vuonna tapahtumapaikaksi on valittu Verkatehdas. Verkatehtaan kaunis Lasipiha toimii messuaukiona, ja toisessa kerroksessa sijaitsevassa Kehräämössä pääsee kuulemaan työelämälle suunnattuja puheenvuoroja, sekä osallistumaan esimerkiksi CV-kuvauksiin.

Tapahtuma on nuorille maksuton. Yritykset voivat ilmoittautua mukaan tästä linkistä: https://www.lyyti.in/tekija2018hml

Lue lisää

Järjestäjä

Yhteistyössä Hämeen kauppakamari, Hämeen TE-toimisto, EURES, Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia sekä Kiipula.