Hämeenlinnan kaupunki
Samae Koskisen jousikvartetti

« Palaa edelliselle sivulle

Samae Koskisen jousikvartetti

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • pe 21.9.2018 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 24 €
Pyörätuolin saattaja 0 €

Mitä

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen tekee syyskuussa muutaman konsertin yhdessä Helsingin Kaupunginorkesterin, Oopperan ja Radion Sinfoniaorkesterin soittajista koostuvan jousikvartetin kanssa. Ainutkertainen yhteistyö sai alkunsa, kun Hauhon Kamarimusiikkifestivaalin johtaja Mikko Ivars ihastui Koskisen musiikkiin nähtyään hänet soolokeikalla. Ivars kokosi lähipiirinsä soittajista kvartetin ja sovittajaksi valittiin jazzmuusikko Petri Krzywacki, jonka herkät sovitukset nostavat kappaleiden dynamiikan ja draaman uusiin ulottuvuuksiin.

Kokoonpano

Samae Koskinen – laulu, kitara
Atte Kilpeläinen – alttoviulu (HKO)
Anna-Leena Haikola – viulu (HKO)
Pisku Ristiluoma – alttoviulu (Ooppera)
Mikko Ivars – sello (RSO)

Konsertin kesto 1 h 40 min, sis. väliajan.

TAITEILIJATAPAAMISESSA SAMAE KOSKINEN JA MIKKO IVARS

Ennen konserttia klo 18 alkavassa taiteilijatapaamisessa tavataan laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen ja sellotaiteilija Mikko Ivars.

Tapaamisia emännöi Hannele Eklund, joka johdattelee keskustelua musiikista ja musiikin liepeiltä. Hannele Eklund on tullut Verkatehtaan yleisölle tutuksi jo kirjoittajana. Hänen kynästään ovat lähteneet mm. Numero-lehtien klassisen musiikin artikkelit. Hänellä on pitkä työhistoria Radion Sinfoniaorkesterin, Avanti!n ja Helsingin Kaupunginorkesterin kanssa.

www.samaekoskinen.com

 

Lue lisää

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti. Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17. Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).

Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18. Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).

Järjestäjä

Verkatehdas