Hämeenlinnan kaupunki
Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlakonsertti

« Palaa edelliselle sivulle

Ti-Ti Nallen 30-vuotisjuhlakonsertti

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • pe 14.12.2018 klo 18.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 25 €
S-etukortilla 22,50 €
Alle 1-v. aikuisen sylissä 0 €
Pyörätuolin saattaja 0 €

Mitä

Suomalaisia lapsiperheitä jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riitta Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe viettävät juhlavuotta yli sata konserttia käsittävällä juhlakiertueella.

Riitta Korpela on koulutukseltaan lastentarhanopettaja. Edelleen intohimoisesti työhönsä suhtautuva Riitta on valmistunut myös musiikkileikkikoulunopettajaksi Sibelius-Akatemiasta, jossa opiskellessaan tuli luoneeksi pohjan Ti-Ti Nalle -perheelle. Nykyään jo kahdeksanhenkisestä nalleperheestä ensimmäisenä päivänvalon näki Ti-Ti Nalle, joka syntyi Riitan pyydettyä äitiään virkkaamaan pienen nallen opetuskäyttöä varten. Pitäessään opiskeluihin liittyvää näytetuntia, havaitsi Riitta nallen monikäyttöisyyden, ja pohja Ti-Ti Nalle -perheen suosiolle oli luotu. Suuren yleisön tietoisuuteen Ti-Ti Nallen perhe nousi esiintyessään liki kymmenen vuoden ajan Pikku Kakkosessa.

Musiikkipedagogiikka on tärkeä osa Ti-Ti Nallen suosiota. Helposti lähestyttävän nalleperheen eri hahmojen avulla Riitta kertoo tarinoita, ja suurin osa kappaleista on sellaisia, että ne herättävät keskustelua ja opettavat lapsille tärkeitä arkisia taitoja. Jokaisella nallella on myös oma rytmimaailmansa, joten nalleperheen avulla on mahdollista opiskella myös musiikinteorian alkeita. Jo kolmekymmentä vuotta yhtäjaksoisesti toiminut Ti-Ti Nalle -perhe on ainutlaatuinen ilmiö suomalaisessa lastenkulttuurissa.

Ikärajaton.
Kesto 1 h 10 min, ei väliaikaa.

Lue lisää

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti. Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17. Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).

Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18. Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).