Hämeenlinnan kaupunki
Pikku Papun Musiikkisirkus

« Palaa edelliselle sivulle

Pikku Papun Musiikkisirkus

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • su 7.4.2019 klo 15.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 25,50 €
Pyörätuolin saattaja 0 €

Mitä

Pikku Papun Musiikkisirkus on sirkusryhmä Blind Gut Companyn ja lastenmusiikkia soittavan Pikku Papun Orkesterin esitys, jossa yhdistyvät ihastuttava lastenmusiikki, leikkisä nykysirkus ja kiehtova visuaalisuus. Kohderyhmänä ovat ala-asteikäiset ja sitä nuoremmat lapset perheineen.

Pikku Papun Musiikkisirkuksessa maailmaa tarkastellaan pienten olentojen näkökulmasta. Esitystä kuljettaa voikukan hahtuva, jonka lentoa seuraten esiintyjät seikkailevat erilaisissa mielikuvitus- maailmoissa, joissa pienet muurahaiset, hyttyset ja leppäkertut käyvät läpi laajan kirjon samaistuttavia tunnetiloja: iloa, väsymystä, uteliaisuutta ja tyytyväisyyttä. Arkisten kokemusten jakamisen kautta esityksen teemaksi nousee erilaisten elävien olentojen tärkeys ja samanarvoisuus.

Esityksessä kuullaan kymmenen Pikku Papun Orkesterin tuttua kappaletta, jotka saavat uuden muodon sirkusesiintyjien tulkitsemina. Teoksessa lavalla nähdään ja kuullaan musisointia, ilma-akrobatiaa, nuorallatanssia ja jongleerausta. Ja tietysti, yleisö pääsee mukaan laulamaan ja leikkimään!

Blind Gut Company: Kaisa Järvelin, Saana Peura, Tuomas Vuorinen
Pikku Papun Orkesteri: Heli Kajo, Antti Kokkola, Maiju Kopra, Reetta Kuisma, Sannis Sundström, Sampo Sundström

Esityksen kesto noin. 40 minuuttia, ei väliaikaa. 

Lue lisää

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti. Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17. Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).

Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18. Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).

Järjestäjä

Hämeen Sanomat