Hämeenlinnan kaupunki
Ystävänpäivän suuri tango- ja viihdekonsertti

« Palaa edelliselle sivulle

Ystävänpäivän suuri tango- ja viihdekonsertti

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • to 14.2.2019 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 39 €
Ystävälippu (peruslipun ostajalle 14.2.) 11 €

Mitä

YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUS: Peruslipun ostajalle ystävälippu 11 €! Tarjous voimassa vain ystävänpäivänä 14.2. niin kauan kuin tarjoushintaisia lippuja riittää. Tarjoukset voimassa Verkatehtaan Lippukaupassa sekä netissä www.verkatehdas.fi. Ei muissa myyntipisteissä. Ei varauksia. 

Ystävänpäivänä, keskiviikkona 14. helmikuuta järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla neljän upean solistin juhlallinen tangokonsertti. Estradille nousevat karismaattinen Mika Pohjonen, tyylikäs esiintyjä Tomi Metsäketo, tangokuningas Kari Hirvonen ja täyteläisen lauluäänen omaava Mikko Mäkeläinen, jotka tulkitsevat kaikille tuttuja kotimaisia, rakastetuimpia tangoja.

- ”Tangomusiikki on aina ollut lähellä sydäntäni. On hienoa, että sain kutsun tähän hienoon porukkaan esittämään toivetangojani. "Itämaista rakkautta" ja "Öiset kitarat" ovat tangoja, joita esitin jo yhdeksänkymmenluvun alussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Nämä hienot tangoteokset aion ainakin esittää tulevassa ystävänpäiväkonsertissa", lupaa tangokuningas Mika Pohjonen.

- ”Osallistuin viime ystävänpäivänä Turussa tangokonserttiin ja oli hienoa huomata, miten käsinkosketeltava tunnelma oli. Ilokseni myös minä sain hienot suosionosoitukset esittämistäni tangoista, vaikka minua ei erityisemmin tangolaulajana pidetäkään. Olin heti valmiina tulemaan jälleen mukaan. Katsotaan, miten tällainen operettikuningas tällä kertaa pärjää”, sanoo Tomi Metsäketo.

- ”Olin mukana viime syksynä upealla Tangon Seitsemän Veljestä -konserttikiertueella ja oli mahtavaa olla mukana laulamassa niinkin arvovaltaisessa miesporukassa. Hieno juttu, että pääsen mukaan nyt myös ystävänpäivän tangokonserttiin! Minulla on monta hienoa tangosuosikkia, joista ainakin osan aion esittää omina sooloinani. Useat suosikit ovat kenenkäs muun kuin Olavi Virran tuotantoa”, kertoo tangokuningas Kari Hirvonen.

- "On mahtavaa, että yhden konsertin voi omistaa pelkästään tangoille, koska tangossa on aina tulisuutta, haastetta ja intohimoa. Odotan erityisellä innolla helmikuun ystävänpäivää!" sanoo Mikko Mäkeläinen.

Konsertin säestyksestä vastaa juhlakokoonpanossa soittava Myrskylyhty-orkesteri.

Kesto 2h 30min, sis. väliajan.

Lue lisää

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti. Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17. Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).

Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18. Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).

Järjestäjä

Polarartisti