Hämeenlinnan kaupunki
Hämpton Games -pelitapahtuma

« Palaa edelliselle sivulle

Hämpton Games -pelitapahtuma

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • la 11.1.2020 klo 11.0020.00

Sisäänpääsy

Vapaa

Mitä

Hämeenlinnan oma pelitapahtuma Hämpton Games tammikuussa Verkatehtaalla – näe pelit livenä!

Hämpton Games -pelitapahtuma koostuu CS:GO ja Super Smash Bros. Ultimate -turnauksista. Tapahtuma on maksuton, joten fanit ja peleistä kiinnostuneet pääsevät seuraamaan livenä tiukkaa turnausta ja näkemään pelaajien otteita. Peliturnaukset pelataan paikan päällä käyden tiukkaa vääntöä ensimmäisistä Hämpton Games -titteleistä liveyleisön edessä! Kisakatsomosta ei siis varmasti jännitystä puutu!

Hämton Games -pelitapahtumassa pääset itse myös pelaamaan konsolipeli-pisteillä ja tutustumaan elektronisen urheilun maailmaan!

CS:GO sekä Super Smash Bros. Ultimate turnaukset alkavat klo 11 ja pelien arvioitu päättymisaika noin klo 19. Lisätietoja tapahtumasta: bunkkeri.gg

CS:GO

Counter-Strike: Global Offensive on yksi tunnetuimmista ja seuratuimmista e-urheilupeleistä. CS:GO on taktinen ensimmäisen persoonan ammuntapeli, jossa joukkue muodostuu viidestä pelaajasta. Peli rakentuu taistelusta poliisin erikoisjoukkojen (Counter-Terrorist) ja terroristien välillä (Terrorists). E-urheiluna Counter-Strike on yksi helpoiten seurattavista lajeista.

K-16, aikuisen seurassa sallittu 13-vuotta täyttäneille.

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate on taistelupeli, jossa Nintendo-peleistä tutut hahmot tappelevat toisiaan vastaan.

K-12, aikuisten seurassa sallittu 9-vuotta täyttäneille.

Lue lisää

Järjestäjä

Hämeenlinnan kaupunki ja Hämeenlinna-Vanaja seurakunta yhteistyössä Verkatehdas