Hämeenlinnan kaupunki
PERUTTU: Anna Puu: Heartbreak Hotel

« Palaa edelliselle sivulle

PERUTTU: Anna Puu: Heartbreak Hotel

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • su 8.11.2020 klo 18.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 39 €

Mitä

Heartbreak Hotel - kiertue on nyt virallisesti peruutettu

Anna Puun Heartbreak Hotel -kiertue jouduttiin ensin siirtämään keväältä syksyyn. Nyt koko kiertue on jouduttu valitettavasti peruuttamaan vallitsevan tilanteen takia. Lippurahojen palautusta voi hakea 30.11.2020 mennessä.  Lisätietoa TÄÄLTÄ.

Annan viesti:

Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja nautin siitä niin paljon. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel - kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi.

Heartbreak Hotel - kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan.

Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä. Lippurahojen palautusta voi hakea 30.11.2020 mennessä Ticketmasterista.

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä. Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian!

Anna

Lue lisää