Hämeenlinnan kaupunki
PERUTTU / Puolustusvoimien varusmiessoittokunta: Kevään riemua

« Palaa edelliselle sivulle

PERUTTU / Puolustusvoimien varusmiessoittokunta: Kevään riemua

Milloin

Verkatehdas, Vanaja-sali

  • ma 25.5.2020 klo 19.00

Sisäänpääsy

Hinnat alkaen toimituskuluineen
Peruslippu 17,50 €
Opiskelija, lapsi, eläkeläinen 11 €
Ryhmä min. 10 hlö 11 €
Vammaiskortin A-merkinnällä avustajalippu 0 €

Mitä

Verkatehdas yhteistyössä konsertti- ja tapahtumajärjestäjien kanssa peruuttaa tai pyrkii siirtämään myöhäisempään ajankohtaan kaikki loppukevään (13.3.–31.5.2020) yleisötapahtumat valtioneuvoston ohjeiden ja AVI:n päätöksen mukaisesti. Seuraamme edelleen tiiviisti viranomaistiedotusta sekä -ohjeita. Lisäinfoa aiheesta ja toimintaohje mahdollisten lippupalausten osalta löytyy: www.verkatehdas.fi/yritys/koronavirus.

………

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta Vanaja-salissa Reeta Vestmanin kanssa

Varusmiessoittokunnan kevään konserttikiertueen solistina häikäisee sopraano Reeta Vestman, joka tunnetaan niin upeista musikaali -ja teatterirooleistaan kuin 3,5 oktaavia kattavasta äänialastaan. Presidentinlinnassa ja teatterilavoilla esiintynyt Reeta Vestman ottaa Varusmiessoittokunnan kanssa haltuun monipuolisen ja viihdyttävän ohjelmiston.

Lavalla soitannolliset taitonsa yhdistävät Varusmiessoittokunnan sinfoninen puhallinorkesteri ja viihdeorkesteri, joten tulos on kepeän täyteläinen. Viihdeorkesteri yhdistää sotilaallisen särmikkyyden ja ainutlaatuisen, nuorekkaan asenteensa genreen kuin genreen – oli kyse sitten rokista tai iskelmästä. Varusmiessoittokunnan suurin kokoonpano on puhallinorkesteri, joka tunnetaan niin kirkko- ja konserttisalikeikoista kuin liikkeessä soitetuista marsseistakin.

Ennen kaikkea tämä kokonaisuus villitsee ja vakuuttaa paitsi eläväisyydellään ja osaamisella myös nuorten soittajien ainutlaatuisella asenteella.

Kevään riemua-kiertue on ensimmäinen kerta, kun Varusmiessoittokunta tekee yhteistyötä Reeta Vestmanin kanssa. Kapellimestareina Ville Paakkunainen ja Juhani Valtasalmi.

Kesto noin 2 h 15 min, sis. väliajan. 

 

Lue lisää

Lipunmyynti

Verkatehtaan lipunmyynti. Avoinna ma–pe 9–19, la 12–17. Puh. 0600 1 6060 (0,76 € / min + pvm).

Ticketmaster Suomi. Avoinna ma – la 8 – 21 ja su 8 – 18. Puh. 0600 10 800 (1,96 € / min + pvm) tai 0600 10 020 (6,79 € / puhelu + pvm).