Samuli Putro: Keskellä Kesää

Alkuvuodesta 2021 upean Keskellä Kesää -albumin julkaissut Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe -yhtyeen lopetettua Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelais-lähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä.

Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla sekä Ilmasta tehtyjä -hitit saavat jatkoa upeista Kesän tyynet hetket ja Sydän hakkaa ahneesti -singleistä, jotka löytyvät alkuvuodesta julkaistulta Keskellä Kesää albumilta.

Keväällä 2022 Putro kiertää kotimaata uuden yhtyeen voimin! Samulin sanoin: ”On innostavaa että vihdoin voi katsoa tulevaisuuteen, eikä se näytä hahmottomalta. On ilahduttavaa että voi tehdä suunnitelmia, jotka saattavat toteutua. On hienoa nähdä ihmisiä, soittaa niille musiikkia, jännittää ennen keikkoja ja yrittää antaa ihan kaikkensa. On mahtavaa toteuttaa tämä konsarundi. Kiertuella tulen esiintymään yksin ja yhtyeen kanssa. Konsertit ovat puoliajallisia ja se antaa mahdollisuuden käydä läpi koko tuotanto nurkkia myöden. Tämähän on minun työni ja erittäin mukava sellainen, mutta harvemmin sen alkamista olen odottanut yhtä paljon kuin nyt. Toivon kovasti että tulette tonteille. Päätös on toki teidän”

Kuva: Aki Roukala

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI
0600 16060

(0,76 €/min + pvm).
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 9–18
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER
0600 10 800

(1,98 €/min + pvm).
Puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 8–17
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 22.04.2022 19:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 39 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Järjestäjä:
Central Line Entertainment