Hämeenlinnan kaupunki

Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

Turvallisuusjärjestelyt

Verkatehdas on sitoutunut toteuttamaan tapahtumaturvallisuutta kattavasti ja huolellisesti voimassa olevan lainsäädännön ja viranomaismääräysten mukaisesti. Verkatehdas tapahtumapaikkana täyttää Tapahtumateollisuus ry:n Check - Turvalliset tapahtumapaikat -määritelmän. Lue täältä lisää.

Huomioithan seuraavat turvallisuussuositukset saapuessasi Verkatehtaalle:

  • Saavu vain terveenä. Mikäli sinulla on flunssan oireita tai kuulut koronaviruksen altistusketjuun, älä saavu Verkatehtaalle.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Käsienpesupisteitä löytyy runsaasti, ja olemme varanneet desinfiointipisteitä sisäänkäynneille sekä näkyville paikoille tapahtumatiloihin.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä asiakkaillemme. Henkilökuntamme käyttää tapahtumissa kasvomaskeja.
  • Säilytä turvaväli. Vältä lähikontaktia muiden kanssa.
  • Suosi korttimaksamista. Verkatehtaalla voit maksaa kontaktivapaasti.
  • Yleisöä ohjataan siten, että ruuhkautuminen vältetään. Tilausuudessa huomioidaan etenkin riskipaikat, joihin yleisöä voi keräytyä, esimerkiksi myyntipisteet ja WC:t. Näitä riskipaikkoja valvotaan ja yleisöä opastetaan aktiivisesti järjestäjän ja Verkatehtaan henkilökunnan toimesta.

Vaikutus aukioloaikoihin

Koronavirustilanne on vaikuttanut Verkatehtaan aukioloaikoihin. Verkatehtaan ajantasaiset aukioloajat löydät etusivun ilmoitustaululta.

Vaikutukset tapahtumiin

Useita Verkatehtaan tapahtumia on jouduttu perumaan tai siirtämään koronavirustilanteen takia. Katso tästä listaus Verkatehtaan tapahtumista, joihin koronavirustilanne on vaikuttanut (PDF).

Lippumaksujen palautuksista saat lisätietoa Verkatehtaan lipunmyyntioperaattorilta, eli Ticketmasterilta. Lue lisää Ticketmasterin ohjeistuksesta.

Takaraja lippupalautusten pyytämiseen on tapahtumakohtainen. Löydät lisätietoa takarajoista Verkatehtaan tapahtumasivujen kautta.

Koronarokotukset Verkatehtaalla

Hämeenlinnan kaupunki rokottaa väestöä koronavirusta vastaan Verkatehtaalla alkaen 18.2.2021. Lue lisää koronarokotuksista.