Hämeenlinnan kaupunki

Koronaviruksen vaikutukset toimintaan

Aukioloajat

Tällä hetkellä Verkatehtaan aukioloajat ovat seuraavat:

  • Verkatehdas on avoinna koronarokotukseen saapuville rokotuspäivinä klo 8-17.
  • Muilta osin Verkatehdas, Ravintola Iso Huvila, kahvila ja lipunmyynti ovat toistaiseksi suljettuja.

Turvallinen vierailu Verkatehtaalla

Verkatehtaan henkilökunta tekee kaikkensa, jotta Verkatehtaalle olisi mahdollisimman turvallista saapua. Kiinnitämme erityistä huomioita siisteyteen, hygieniaan ja turvatoimiin. Noudatamme toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita, määräyksiä ja suosituksia. Osaava ja koulutettu henkilökuntamme pitää huolen turvallisuusohjeiden noudattamisesta paikan päällä.

Huomioithan seuraavat turvallisuussuositukset saapuessasi Verkatehtaalle:

  • Saavu vain terveenä. Mikäli sinulla on flunssan oireita tai kuulut koronaviruksen altistusketjuun, älä saavu Verkatehtaalle.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Käsienpesupisteitä löytyy runsaasti, ja olemme varanneet desinfiointipisteitä sisäänkäynneille sekä näkyville paikoille tapahtumatiloihin.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä asiakkaillemme. Henkilökuntamme käyttää tapahtumissa kasvomaskeja.
  • Säilytä turvaväli. Vältä lähikontaktia muiden kanssa.
  • Suosi korttimaksamista. Verkatehtaalla voit maksaa kontaktivapaasti.

Vaikutukset toimintaan

Useita Verkatehtaan tapahtumia on jouduttu peruuttamaan tai siirtämään koronavirustilanteen takia. Tilanne on myös vaikuttanut Verkatehtaan aukioloaikoihin. Katso tästä listaus Verkatehtaan tapahtumista, joihin koronavirustilanne on vaikuttanut (PDF).

Lippumaksujen palautuksista saat lisätietoa Verkatehtaan lipunmyyntioperaattorilta, eli Ticketmasterilta. Lue lisää Ticketmasterin ohjeistuksesta.

Takaraja lippupalautusten pyytämiseen on tapahtumakohtainen. Löydät lisätietoa takarajoista Verkatehtaan tapahtumasivujen kautta.

Koronavirustilanteen vaikutuksista Verkatehtaan korttelin muihin toimijoihin löytyy toimijoiden omilta verkkosivuilta tai muista viestintäkanavista. Katso Verkatehtaan korttelin muut toimijat.

Koronarokotukset Verkatehtaalla

Hämeenlinnan kaupunki rokottaa väestöä koronavirusta vastaan Verkatehtaalla alkaen 18.2.2021. Lue lisää koronarokotuksista.