Hämeenlinnan kaupunki

Toimitusjohtajan haku

Verkatehtaan alue on mielettömän näköinen. Rakastan vanhaa tehdasnäkymää ja välillä tulee jopa olo, että olisi ulkomailla.”

”Olen nyt kohta 15 vuotta järjestänyt tilaisuuksia eri puolilla Suomea, ja tämä palvelu oli ainutlaatuista!”

Haemme VERKATEHDAS Oy:lle uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

nykyisen toimitusjohtajan jäädessä syksyllä eläkkeelle.

Odotamme uudelta toimitusjohtajalta hyvää perehtyneisyyttä kiinteistö-, tapahtuma- ja kulttuuriliiketoimintaan, laaja-alaista johtamiskokemusta sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Hämeenlinnaan v. 2007 avattu Verkatehdas on maan parhaimmistoon kuuluva tapahtumien ja kulttuurin keskus. Vanhan tehtaan miljööseen sijoittuva Verkatehdas on kahminut palkintoja niin arkkitehtuuristaan kuin palveluistaankin. Se on kantahämäläisen kulttuurielämän keskus ja kaupungin merkittävin kokous- ja tapahtumapalvelujen tarjoaja. Sen sydämen muodostavat Vanaja-sali, Lasipiha ja kokouskeskus, joissa järjestetään vuosittain 100 kulttuuritapahtumaa sekä yli 200 eri kokoista yritystapahtumaa. Verkatehdas on myös luovan alan yhteisö, jonne on sijoittunut yli 40 toimijaa, kuten BioRex -elokuvakeskus, teatteri, taidemuseo, musiikkiopisto, lastenkulttuurikeskus ja taidegallerioita. Verkatehtaan alueelle tehdään vuosittain yli puoli miljoonaa käyntiä, ja koko alueen talouden yhteenlaskettu volyymi on n. 25 M€/v. Verkatehdas Oy kuuluu Hämeenlinnan kaupunkikonserniin.

Verkatehdas Oy toimii alueen sateenvarjona, huolehtii kiinteistöstä ja järjestää kulttuuri- ja tapahtumapalveluita. Yhtiön budjetoitu liikevaihto on vuonna 2019 runsaat 4 milj. €. Yhtiöllä on 23 omaa työntekijää.

Yhtiön lähivuosien tärkeimmät kysymykset ovat menestyminen Verkatehtaan kiinteistön kehittämisessä, tapahtumaliiketoiminnan kilpailukyvyn ja myynnin kehittämisessä ja kulttuurisen sisältötuotannon markkinaehtoistumisessa.

Hakemukset palkkatoivomuksin maanantaihin 28.1.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen vesa.peltonen@vpfuture.fi. Hakijoiden nimiä ei julkaista.

Lisätietoja antavat

  • Verkatehdas Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eero Holstila, eero.holstila@gmail.com, 050 567 2087
  • Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala, 03 621 2900