Hämeenlinnan kaupunki

Turvallinen vierailu Verkatehtaalla

Verkatehdas on suljettu 19.12.2020-31.1.2021

Verkatehdas sulkee ovensa joulunpyhien ja tammikuun ajaksi.

Verkatehtaan lippukauppa, Ravintola Iso Huvilan lounas ja Verkatehtaan kahvila ovat suljettuja kyseisenä aikana. Yksityistapahtumat järjestetään sovitusti, ellei koronavirustilanne aiheuta tarvetta muutoksille.

Verkatehtaan korttelin muiden toimijoiden aukioloajoista löytyy tietoa täältä.

Turvallinen vierailu Verkatehtaalla

Huolehdimme tapahtumissamme asiakkaiden turvallisuudesta. Ennen saapumistasi Verkatehtaalle, huomioithan nämä: 

  • Saavu vain terveenä! Mikäli sinulla on flunssan oireita tai kuulut koronaviruksen altistusketjuun, älä tule Verkatehtaalle. 
  • Desinfioi tai pese kädet heti saavuttuasi Verkatehtaalle! Olemme varanneet desinfiointipisteitä sisäänkäynneille sekä näkyville paikoille tapahtumatiloihin. Muista pestä kädet myös wc-käynnin yhteydessä ja desinfioida lähtiessäsi Verkatehtaalta.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä asiakkaillemme! Henkilökuntamme käyttää tapahtumissa kasvomaskeja.
  • Muista turvavälit! Kävijöitä ohjeistetaan näkyvästi pitämään turvaväliä. Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa.
  • Suosi korttimaksamista! Verkatehtaalla voit maksaa kontaktivapaasti niin ravintolassa, kahvilassa, lipunmyynnissä kuin myös narikassa. 
  • Kiinnitämme erityistä huomioita siisteyteen, hygieniaan ja turvatoimiin! Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Osaava ja koulutettu henkilökuntamme pitää huolen turvallisuusohjeiden noudattamisesta paikan päällä.  

Lue lisää koronaviruspandemian vaikutuksista Verkatehtaan tapahtumiin täältä.