Hämeenlinnan kaupunki

Turvallinen vierailu Verkatehtaalla

Tervetuloa turvallisesti Verkatehtaalle!

Avaamme jälleen ovemme 10.8.2020 ja näin pääsemme nauttimaan Verkatehtaan upeista tapahtumista syksyllä 2020. Teemme ahkerasti töitä sen eteen, että pystymme tarjoamaan turvallisen tapahtumaympäristön. Seuraamme yhä tarkasti viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Verkatehtaan aukioloajat 10.8.2020 alkaen

Verkatehtaan Lippukauppa ma–pe klo 10–17
Ravintola Iso Huvila lounas arkisin klo 11–14
Verkatehtaan Kahvila ma–pe 13–20, la 12–20, su suljettu

Yhdessä voimme tehdä tapahtumista entistä turvallisempia

Ennen saapumistasi Verkatehtaalle, huomioithan nämä: 

  • Saavu ainoastaan terveenä! Mikäli sinulla on flunssan oireita tai kuulut koronaviruksen altistusketjuun, älä tule Verkatehtaalle. 
  • Desinfioi tai pese kädet heti saavuttuasi Verkatehtaalle! Olemme varanneet runsaasti desinfiointipisteitä sisäänkäynneille sekä näkyville paikoille tapahtumatiloihin. Muista desinfioida kädet myös wc-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi Verkatehtaalta.
  • Muista yskiä ja aivastaa oikein! Suojaa siis suusi ja nenäsi, kun yskit ja aivastat.
  • Muista turvavälit! Kävijöitä ohjeistetaan näkyvästi pitämään turvaväliä. Vältä siis lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa.
  • Suosi korttimaksamista! Verkatehtaalla voit maksaa kontaktivapaasti niin ravintolassa, kahvilassa, lipunmyynnissä kuin myös narikassa. 
  • Kiinnitämme erityistä huomioita siisteyteen, hygieniaan ja turvatoimiin! Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Osaava ja koulutettu henkilökuntamme pitää huolen turvallisuusohjeiden noudattamisesta paikan päällä.  

Ohjeistuksia päivitettään aktviisesti tarpeen vaatiessa. 

Elämä on jälleen liveä!