Hämeenlinnan kaupunki

Turvallinen vierailu Verkatehtaalla

Tervetuloa turvallisesti Verkatehtaalle!

Verkatehdas avasi ovensa jälleen 10.8.2020. Lokakuun alusta lähtien aukioloajat ovat olleet seuraavat:

Verkatehtaan lippukauppa ma-pe klo 11-17.
Ravintola Iso Huvila ma-pe klo 11-15 (lounas klo 11-14).
Verkatehtaan kahvila ja kabinetti ovat toistaiseksi suljettuja. Ravintola Iso Huvila palvelee myös kahvila-asiakkaita ma-pe klo 11-15.

Lue lisää kornaviruspandemian vaikutuksista Verkatehtaan tapahtumiin TÄÄLTÄ

Yhdessä teemme tapahtumista turvallisia

Ennen saapumistasi Verkatehtaalle, huomioithan nämä: 

  • Saavu vain terveenä! Mikäli sinulla on flunssan oireita tai kuulut koronaviruksen altistusketjuun, älä tule Verkatehtaalle. 
  • Desinfioi tai pese kädet heti saavuttuasi Verkatehtaalle! Olemme varanneet desinfiointipisteitä sisäänkäynneille sekä näkyville paikoille tapahtumatiloihin. Muista pestä kädet myös wc-käynnin yhteydessä ja desinfioida lähtiessäsi Verkatehtaalta.
  • Suosittelemme kasvomaskien käyttöä asiakkaillemme! Henkilökuntamme käyttää tapahtumissa kasvomaskeja.
  • Muista turvavälit! Kävijöitä ohjeistetaan näkyvästi pitämään turvaväliä. Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa.
  • Suosi korttimaksamista! Verkatehtaalla voit maksaa kontaktivapaasti niin ravintolassa, kahvilassa, lipunmyynnissä kuin myös narikassa. 
  • Kiinnitämme erityistä huomioita siisteyteen, hygieniaan ja turvatoimiin! Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä. Osaava ja koulutettu henkilökuntamme pitää huolen turvallisuusohjeiden noudattamisesta paikan päällä.  

Ohjeistuksia päivitettään aktviisesti tarpeen vaatiessa.