Hämeenlinnan kaupunki

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat suunnitteilla? Verkatehdas tarjoaa niin suuriin kuin pieniinkin yritysjuhliin sopivat tilat. Meillä on järjestetty muun muassa yritysten pikkujouluja, vuosijuhlia ja muita niin suurten kuin pientenkin yritysten juhlatilaisuuksia. Tilamme sopivat erinomaisesti sekä virallisiin yritysjuhliin että vapaamuotoisempiin tilaisuuksiin. Idyllinen, historiallisesti arvokas ympäristömme tarjoaa oivat puitteet esimerkiksi erilaisille teemajuhlille.

Ohjelmaa juhliin?

Verkatehdas tarjoaa juhlatilojen lisäksi myös mahdollisuuden nauttia laajasta ohjelmavalikoimasta. Tutustu yhteistyökumppaneihimme, joiden kautta voitte tilata tilaisuuteenne juuri teille räätälöityä ohjelmaa. Tämän lisäksi voitte hyödyntää jo olemassa olevaa kulttuuritarjontaamme. Vanaja-salissa pääsee viikoittain kokemaan esimerkiksi konsertteja ja stand-uppia, vieressä ovat myös Hämeenlinnan Teatteri, Taidemuseo ja GalleriaKONE.

Voitte esimerkiksi ruokailla ensin tiloissamme oman juhlaväen kesken ja siirtyä sen jälkeen katsomaan konserttia tai teatteriesitystä. Jos pohdit yritysjuhliisi ohjelmaa, tutustuthan tapahtumatarjontaamme!

Kysy lisää juhlatiloista tai pyydä tarjous

yritysjuhlat hämeenlinna

Rita Kujanpää / myyntipäällikkö
Puh. (03) 621 6614, 040 868 2158, rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Katri Rissanen / myyntineuvottelija
Puh. 050 529 2750, katri.rissanen@verkatehdas.fi

Tiesithän, että saat meiltä tilat myös erilaisiin kokouksiin? Lue lisää: Kokoustilat Hämeenlinnan keskustassa