Skip to content

Kertokaa se hänelle -konsertti

Huom! Taipaleenjoki-ooppera on peruuntunut. Oopperan tilalla esitetään Kertokaa se hänelle -konsertti. Taipaalenjoki-oopperan liput käyvät sellaisenaan Kertokaa se hänelle -konserttiin. Tämän lisäksi Taipaleenjoki-oopperan lipulla voi lunastaa myös toisen lipun Kertokaa se hänelle -konserttiin.

Mikäli haluat lunastaa Taipaleenjoki-lipullasi toisen lipun Kertokaa se hänelle -konserttiin, ota yhteyttä Verkatehtaan lipunmyyntiin viimeistään 9.11.2022.

Mikäli haluat palauttaa Taipaleenjoki-liput, voit pyytää lippupalautusta. Ota yhteyttä Verkatehtaan lipunmyyntiin, tai tee palautuspyyntö Ticketmasterin verkkosivuston kautta.


Kertokaa se hänelle -konsertti

Jyrki Anttila esittää pianistivaimonsa Maija Anttilan kanssa kokoamansa upean kavalkadin lauluja, jotka suomalaisille on tuonut tunnetuksi Mauno Kuusisto, sekä miehekkään metallisen äänen omannut Tapio Rautavaara.

Nämä kaksi laulajaa kuuluvat Anttilan lapsuuden laulajaihanteisiin. Lisäksi konsertissa kuullaan Jyrki Anttilan bravuurinumeroita uran varrelta.

Ohjelmistossa mm. Kertokaa se hänelle, Elämäni on lauluni, Romanssi, Minä laulan sun iltasi tähtiin, Yölinja, Kulkurin iltatähti, Rosvoroope, Häävalssi, Granada sekä Laatokka.

Solistit: Jyrki Anttila

VERKATEHDAS TICKET SALES

0600 16 060 (€0.76/min+mcc/lnc)
Ticket sales and phone service are open on Mon–Fri 10am–5pm
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (€2/min+mcc/lnc)
Phone service is open on Mon-Fri 8am–9pm, Sat 9am–9pm and Sun 10am–6pm
See all Ticket Outlets

TIMETABLE AND TICKETS

  • 18.02.2023 14:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 38 €
  • 0 €
Buy tickets

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto:
Noin 1 h 30 min sisältäen väliajan.

Järjestäjä:
OperArt