Skip to content

“Tää onnea on” Meiju Suvas – 40 vuotta yhtä juhlaa

Kun säkenöivän artistin mittavasta taitelijaurasta on tullut kuluneeksi 40 vuotta, on juhlan aika. Artisti esiintyy syksyllä 2023 juhlakonserteissa, Meijun aivan ihka ensimmäisissä omissa konserttitalokonserteissa!

Palkitun Meijun ura alkoi jo Finnhitsien aikakaudella. Ensimmäinen disco-single Tahdon sinut kiidätti Meijun tähtitaivaalle. Hittiputki on katkeamaton: Pure mua, Kova duuni on rahaa, Viet itsekontrollin, Kaunotar ja Kulkuri, Muukalainen, Ystäväsi aina… Omia albumeja on tehty jo kolmetoista, joista 4 on myynyt kultaa ja 2 platinaa. Viime aikona levytyksissä on nostanut päätään myös dance-musiikki, mm. miljoonia striimattu Keski-Suomeen -fiittaushitti.

Vain elämää -tv-ohjelmassa Meiju loisti jälleen eturivin artistina, kukapa ei muistaisi, miten Tytöt tahtoo pitää hauskaa tai miten Tääl on niin kuuma. Tähdet tähdet -ohjelma keväällä 2023 toi monitaituri Meijun jälleen ruutuihin. Syksyn odotettu Meijun kirja ”En tyydy vähempään” on myös juhlavuoden antia.

Juhlakonserteissa näemme läpileikkauksen Meijun musiikista ja kuulemme muistoja matkan varrelta Meijun kertomana. Syksyllä saamme konserteista esimakua ja konsertit jatkuvat myös kevätkaudella.

VERKATEHDAS TICKET SALES

0600 16 060 (€0.76/min+mcc/lnc)
Ticket sales and phone service are open on Mon–Fri 10am–5pm
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (€2/min+mcc/lnc)
Phone service is open on Mon-Fri 8am–9pm, Sat 9am–9pm and Sun 10am–6pm
See all Ticket Outlets

TIMETABLE AND TICKETS

  • 17.11.2023 19:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 39 €
  • 0 €
Buy tickets

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 2 h

Väliaika: Kyllä

Järjestäjä: MagnumLive Oy