Skip to content

Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä

Vesterinen Yhtyeineen 17.2. Verkatehtaan konsertti siirtyy – Uusi päivämäärä 24.3.

Vesterinen Yhtyeineen: Meissä asuu elämä -konsertti Hämeenlinnan Verkatehtaalla joudutaan siirtämään uuteen ajankohtaan vallitsevien rajoitusten vuoksi. Uusi päivämäärä on 24. maaliskuuta. Jo ostetut liput käyvät korvaavalle keikalle sellaisenaan.

Mikäli uusi päivämäärä ei käy, liput on mahdollista palauttaa lippukaupan ohjeiden mukaisesti 14.2.2022 asti.


Vesterinen Yhtyeineen vie Meissä asuu elämä -levynjulkaisukiertueensa konserttisaleihin keväällä 2022

Huhtikuussa uuden Meissä asuu elämä -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen jatkaa levynjulkaisukiertuettaan keväällä 2022. Kesällä festareita kiertänyt ja syksyllä klubeilla soittanut kymmenhenkinen yhtye vie kiertueensa seuraavaksi konserttisaleihin ympäri Suomen. Kiertue saapuu Hämeenlinnan Verkatehtaalle torstaina 17. helmikuuta.

Vesterinen Yhtyeineen esittää konserttisaleissa massiivisen, lähes kahden tunnin show’n, joka vie yleisön tunnelmasta toiseen aina riehakkaasta soiton riemusta liikutuksen partaalle. Konserteissa ei ole väliaikaa, vaan bändi on suunnitellut upean kokonaisuuden ilman taukoja tunnelman ja jännityksen ylläpitämiseksi.

Suoraan Suomen virallisen albumilistan toiseksi noussut Meissä asuu elämä -albumi on komea kokonaisuus koskettavia tarinoita, upeita sävellyksiä ja komeita sovituksia isolla jengillä tarjoiltuna. Albumin singlejulkaisut Kolme hyvää vinkkiä ja Rodeo ovat nousseet molemmat radiosoittoon valtakunnallisesti.

Vesterinen Yhtyeineen on soittanut itsensä suomalaisten sydämiin vuosikausien ahkeralla keikkailulla ja lukuisten hittibiisien myötä. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen ja hienon soundin, joka ammentaa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat Kukaan ei koskaan, Tummilla teillä ja Onnellinen mies.

Vesterinen Yhtyeineen FacebookissaInstagramissaSpotifyssa
Katso kaikki tulevat keikat osoitteesta: https://vesterinenyhtyeineen.fi/keikat/

TIMETABLE AND TICKETS

  • 24.03.2022 19:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 39,90 €
Buy tickets

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto:
Noin 2 h, ei väliaikaa.

Järjestäjä:
Rocktalo Booking & Management

Huom:
Tapahtuma on siirretty, aiempi päivämäärä 17.2.2022. Liput käyvät sellaisenaan nykyiselle päivämäärälle, tai ne voi palauttaa 14.2.2022 mennessä. Lisätietoa täällä.

VERKATEHDAS TICKET SALES

0600 16 060 (€0.76/min+mcc/lnc)
Ticket sales and phone service are open on Mon–Fri 10am–5pm
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (€2/min+mcc/lnc)
Phone service is open on Mon-Fri 8am–9pm, Sat 9am–9pm and Sun 10am–6pm
See all Ticket Outlets