Skip to content

Anneli Julénin Ajaratas-juhlakonsertti

Anneli Julénin AJARATAS -juhlakonsertti on kunnianosoitus musiikkineuvos, musiikin maisteri ja ammattikuoronjohtaja Anneli Julénin merkittävästä roolista, työstä ja vaikutuksesta suomalaisella kuorokentällä.

Anneli Julénin AJARATAS -juhlakonsertti on monipuolinen kokonaisuus tämän päivän kuoromusiikkia. Konsertissa esiintyvät Julénin tällä hetkellä johtamat kuorot: Hämeenlinnan Mieskuoro, Naiskuoro Timotei, Kamarikuoro Gaudete! ja Suomen Naiskuoroliiton Liittokuoro Louhi.

Juhlakonsertissa kuorojen ohjelmisto ja osaaminen hurmaa kuulijansa. Ohjelmistossa tutut perinteiset kuorokappaleet ja uudemmat kuoromusiikin sävellykset muodostavat upean kokonaisuuden, jossa kuorojen monipuolisuus ja osaaminen pääsevät oikeuksiinsa. Konsertissa esiintyvät kuorot ovat Julénin johdolla menestyneet viime vuosina niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Riihimäkeläinen Anneli Julén on omistanut ison osan elämästään kuoromusiikille. Anneli Julén toimii tällä hetkellä Sulasolin ja Suomen Naiskuoroliiton taiteellisena johtajana sekä Suomen Mieskuoroliiton musiikkilautakunnan varapuheenjohtajana. Hänet on palkittu parhaan kuoronjohtajan palkinnolla vuosina 2006, 2010 ja 2019 kansainvälisissä kuorokilpailuissa. Lisäksi vuonna 2016 Suomen Kuoronjohtajayhdistys valitsi hänet Vuoden kuoronjohtajaksi ja vuonna 2019 hänet palkittiin Sulasolin merkittävällä Klemetti-palkinnolla ansiokkaasta työstään suomalaisen harrastemusiikin hyväksi. Kesäkuussa 2022 tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi Anneli Julénille musiikkineuvoksen arvonimen.

Tervetuloa nauttimaan huippukuoronjohtajan taidokkaasta työstä taitavien kuorojen kanssa!

VERKATEHDAS TICKET SALES

0600 16 060 (€0.76/min+mcc/lnc)
Ticket sales and phone service are open on Mon–Fri 10am–5pm
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (€2/min+mcc/lnc)
Phone service is open on Mon-Fri 8am–9pm, Sat 9am–9pm and Sun 10am–6pm
See all Ticket Outlets

TIMETABLE AND TICKETS

  • 22.04.2023 15:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 33 €
  • 28 €
  • 22 €
  • 0 €
Buy tickets

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 2 h 30 min

Väliaika: Kyllä

Järjestäjä: Naiskuoroyhdistys TIMOTEI Loppi ry