Siirry sisältöön

Anneli Julénin Ajaratas-juhlakonsertti

Anneli Julénin AJARATAS -juhlakonsertti on kunnianosoitus musiikkineuvos, musiikin maisteri ja ammattikuoronjohtaja Anneli Julénin merkittävästä roolista, työstä ja vaikutuksesta suomalaisella kuorokentällä.

Anneli Julénin AJARATAS -juhlakonsertti on monipuolinen kokonaisuus tämän päivän kuoromusiikkia. Konsertissa esiintyvät Julénin tällä hetkellä johtamat kuorot: Hämeenlinnan Mieskuoro, Naiskuoro Timotei, Kamarikuoro Gaudete! ja Suomen Naiskuoroliiton Liittokuoro Louhi.

Juhlakonsertissa kuorojen ohjelmisto ja osaaminen hurmaa kuulijansa. Ohjelmistossa tutut perinteiset kuorokappaleet ja uudemmat kuoromusiikin sävellykset muodostavat upean kokonaisuuden, jossa kuorojen monipuolisuus ja osaaminen pääsevät oikeuksiinsa. Konsertissa esiintyvät kuorot ovat Julénin johdolla menestyneet viime vuosina niin kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Riihimäkeläinen Anneli Julén on omistanut ison osan elämästään kuoromusiikille. Anneli Julén toimii tällä hetkellä Sulasolin ja Suomen Naiskuoroliiton taiteellisena johtajana sekä Suomen Mieskuoroliiton musiikkilautakunnan varapuheenjohtajana. Hänet on palkittu parhaan kuoronjohtajan palkinnolla vuosina 2006, 2010 ja 2019 kansainvälisissä kuorokilpailuissa. Lisäksi vuonna 2016 Suomen Kuoronjohtajayhdistys valitsi hänet Vuoden kuoronjohtajaksi ja vuonna 2019 hänet palkittiin Sulasolin merkittävällä Klemetti-palkinnolla ansiokkaasta työstään suomalaisen harrastemusiikin hyväksi. Kesäkuussa 2022 tasavallan presidentti Sauli Niinistö myönsi Anneli Julénille musiikkineuvoksen arvonimen.

Tervetuloa nauttimaan huippukuoronjohtajan taidokkaasta työstä taitavien kuorojen kanssa!

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI

0600 16 060 (0,76€/min+mpm/pvm)
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–17
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (2€/min+mpm/pvm)
Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 8–21, la klo 9–21 ja su klo 10–18
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 22.04.2023 15:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 33 €
  • 28 €
  • 22 €
  • 0 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 2 h 30 min

Väliaika: Kyllä

Järjestäjä: Naiskuoroyhdistys TIMOTEI Loppi ry