Kävijäinfo

Tervetuloa nauttimaan tapahtumista Verkatehtaalle! Tapahtumakävijät löytävät tältä sivulta hyödyllistä infoa.

Verkatehtaan päärakennuksen ovet aukeavat viimeistään 60 minuuttia, ja tapahtumatilat 30 minuuttia ennen esitystä.

Verkatehtaalle on helppoa saapua läheltä ja kaukaa hyviä kulkuyhteyksiä hyödyntäen. Tietoa saapumisesta Verkatehtaalle löydät Saapuminen-sivulta.

Tapahtumissamme on käytössä narikkapalvelu. Narikkapalvelun hinta on 2,50 €.

Ravintola Verkatehdas palvelee asiakkaita tapahtumien etkoilla ja väliajalla. Voit tilata väliaikatarjoilut ennakkoon Väliaikatarjoilut-sivulta, mikäli tapahtumassa on väliaika.  Voit tarkistaa Tapahtumakalenterista, onko tapahtumassasi väliaika.

Mikäli myöhästyt tapahtumasta, sinut voidaan mahdollisesti ottaa sisään myös tapahtuman alun jälkeen. Käytännöt kuitenkin riippuvat tapahtumajärjestäjästä. Saavuthan siis paikalle hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua.

Verkatehtaan esteettömyydestä löydät tietoa Esteettömyys-sivulta.

Verkatehtaan kiinteistön alueella on ilmainen langaton internet-yhteys. Verkon nimi on verkatehdas, eikä se vaadi kirjautumista.

Toimitamme löytötavarat viikoittain Hämeenlinnan seudun löytötavaratoimistoon. Heti tavaran katoamisen jälkeen voit tiedustella sen löytymisestä Verkatehtaan infopisteeltä talon ollessa avoinna.

Mahdolliset tapahtumien ikärajat on ilmoitettu Tapahtumakalenterissa.

Poikkeustilanteeseen liittyviä turvallisuusohjeita löydät Koronainfo-sivulta.

Huomioithan, että Verkatehtaan tapahtumissa äänenvoimakkuus voi nousta korkealle. Suosittelemme korvatulppien käyttöä.

Valo- ja videokuvaaminen sekä äänitys on tapahtumissa lähtökohtaisesti kiellettyä, ellei sille ole erillistä lupaa. Tiedotusvälineiden edustajat löytävät ohjeita Medialle-sivulta.

Katso lisätietoja: