Siirry sisältöön

Turvallisuus ja kiinteistö

Verkatehtaan korttelin kiinteistöt käsittävät lähes 30 000 kerrosneliömetriä. Pidämme huolen, että korttelin kiinteistöissä on viihtyisää ja turvallista vierailla sekä työskennellä.

Tämän sivun kautta voit lähettää kiinteistö- ja poikkeamailmoituksia, joiden avulla autat meitä huolehtimaan Verkatehtaan korttelista. Pidetään Verkatehdas viihtyisänä ja turvallisena!

Kiinteistöilmoitus

Linkin kautta voit tehdä Verkatehtaan kiinteistöön liittyvän palvelupyynnön. Pyynnön avulla autat meitä pitämään Verkatehtaan korttelin siistinä ja viihtyisänä.

Poikkeamailmoitus

Huomasitko Verkatehtaalla jotain poikkeuksellista, josta talon henkilökunnan olisi syytä tietää, tai sattuiko tapahtuman yhteydessä läheltä piti -tilanne? Tee rohkeasti poikkeamailmoitus.

Turvallisuus

Huolehdimme Verkatehtaalla vierailevien ja työskentelevien henkilöiden turvallisuudesta. Pelastussuunnitelmastamme löydät lisää tietoa.

Työskenteletkö Verkatehtaan korttelissa?

Verkatehtaan korttelin toimijat löytävät hyödyllistä tietoa, tärkeitä yhteistietoja ja ajankohtaisia tiedotetteita kootusti kortteli-intrasta.

Ota yhteyttä Verkatehtaan aulapalveluihin.

”Heräsikö kysyttävää Verkatehtaan korttelin kiinteistöihin tai turvallisuuteen liittyen? Aulapalvelumme palvelee myös puhelimitse talon aukioloaikojen puitteissa.”

+358 40 868 6011
valvomo@verkatehdas.fi