BioRex-auditoriot

BioRex-auditoriot tarjoavat ylellistä pehmeyttä istuimissa ja akustiikassa

Verkatehtaan päärakennuksessa toimii BioRex-elokuvateatteri, jonka elokuvasalit soveltuvat loistavasti erilaisiin kokouksiin, seminaareihin ja yritystapahtumiin. Elokuvakeskus on uudistettu vuosien 2017 ja 2018 aikana, ja sen saleista löytyy elokuvateattereille luontaiseen tapaan ylelliset istuimet, suuri valkokangas, pehmeä akustiikka sekä toimiva esitystekniikka.

Istuimet ja akustiikka tekevät kokousympäristöstä tehokkaan ja miellyttävän – joskus jopa niin miellyttävän, että unohtaa olevansa kokouksessa.

BioRex Prime Verkatehdas © Oskari Raunio

BioRex Prime

BioRex Prime on tyylikäs, 205 henkilöä vetävä elokuva-auditorio. BioRex-ketjun Prime-saleja on Suomessa vain kaksi kappaletta: toinen näistä siis Verkatehtaalta asiakkaidemme käytettävissä.

Kapasiteetti

205
Tuolirivit

BioRex 2

BioRex 2 on BioRex Verkatehtaan toiseksi suurin sali. Salin 8 riviä vetävät yhteensä 140 henkilöä, mikä tekee siitä sopivan tilan suuremmillekin kokous-, koulutus- tai seminaariryhmille.

Kapasiteetti

140
Tuolirivit

BioRex 3, Verkatehdas

BioRex 3

BioRex 3 soveltuu hyvin noin 100-henkisten ryhmien tarpeisiin. Salista löytyy yhteensä 119 istumapaikkaa.

Kapasiteetti

119
Tuolirivit

BioRex 5, Verkatehdas

BioRex 5

BioRex 5 on Verkatehtaan elokuvasaleista pienin, mutta toimii 48 istumapaikallaan kompaktina kokousympäristönä muutamien kymmenien henkilöiden ryhmille.

Kapasiteetti

48
Tuolirivit

Esimerkkejä BioRex-auditorioiden tilankäytöstä

Lisätiedot tiloista

BioRexin kaikista saleista löytyy 4K-laserprojektorit, sekä elokuvateatterille ominaisesti suuret valkokankaat ja mukavat istuimet. Kaikista saleista löytyy lisäksi:

  • Puheäänentoisto
  • Tietokone
  • Langaton internet-yhteys
  • Fläppitaulu

BioRex-auditoriot sopivat erityisesti näihin tilaisuuksiin:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää