Siirry sisältöön

BioRex-auditoriot

BioRex-auditoriot tarjoavat ylellistä pehmeyttä istuimissa ja akustiikassa

Verkatehtaan päärakennuksessa toimii BioRex-elokuvateatteri, jonka elokuvasalit soveltuvat loistavasti erilaisiin kokouksiin ja yritystapahtumiin. Elokuvakeskus on uudistettu vuosien 2017 ja 2018 aikana, ja sen saleista löytyy elokuvateattereille luontaiseen tapaan ylelliset istuimet, suuri valkokangas, pehmeä akustiikka sekä toimiva esitystekniikka. Istuimet ja akustiikka tekevät kokousympäristöstä tehokkaan ja miellyttävän – joskus jopa niin miellyttävän, että unohtaa olevansa kokouksessa.

BioRex 1 PRIME

BioRex PRIME on tyylikäs, 205 henkilöä vetävä elokuva-auditorio. BioRex-ketjun PRIME-saleja on Suomessa vain kolme kappaletta: toinen näistä siis Verkatehtaalta asiakkaidemme käytettävissä.

Kapasiteetti

205
Nouseva katsomo

BioRex 2

BioRex 2 on BioRex Verkatehtaan toiseksi suurin sali. Salin 8 riviä vetävät yhteensä 140 henkilöä, mikä tekee siitä sopivan tilan suuremmillekin kokous-, koulutus- tai seminaariryhmille.

Kapasiteetti

140
Nouseva katsomo

BioRex 3

BioRex 3 soveltuu hyvin noin 100-henkisten ryhmien tarpeisiin. Salista löytyy yhteensä 119 istumapaikkaa.

Kapasiteetti

119
Nouseva katsomo

BioRex 4 PLUS

Perinteisiin elokuvasaleihin verraten BioRex Verkatehtaan 4 PLUS -sali tarjoaa uniikin tapahtumaympäristön. PLUS-salin istuimista löytyy perinteistäkin leffapenkkiä enemmän leveyttä, jonka lisäksi salissa on hulppeat jalkatilat sekä jalkarahit tai sivupöydät.

Kapasiteetti

49
Nouseva katsomo

BioRex 5

BioRex 5 on Verkatehtaan elokuvasaleista pienin, mutta toimii 48 istumapaikallaan kompaktina kokousympäristönä muutamien kymmenien henkilöiden ryhmille.

Kapasiteetti

48
Nouseva katsomo

Esimerkkejä BioRex-auditorioiden tilankäytöstä

Lisätiedot tiloista

Kaikista BioRex-auditorioiden saleista löytyy seuraava perusvarustus:

  • 4K-laserprojektori
  • Valkokangas
  • Puheäänentoisto
  • Äänentoisto
  • Tietokone
  • Videokonferenssivälineet
  • Langaton internet-yhteys
  • Fläppitaulu
  • Muistiinpanovälineet

BioRex-auditoriot sopivat erityisesti näihin tilaisuuksiin:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Seminaarin järjestäminen on mahtava tapa kerätä ihmisiä esimerkiksi koulutuksen, yhteisen teeman tai muun ajankohtaisen aiheen äärelle. Verkatehtaan kokoussuunnittelija Anu Kärmeniemi keräsi 10 vinkkiä onnistuneen seminaarin järjestämiseen.
25.08.2022
Tapahtumajärjestelyt toimivat joustavasti ja sujuvasti, kun Kanta-Hämeen suurin kasvu- ja kansainvälistymistapahtuma järjestettiin Verkatehtaalla jo kymmenettä kertaa. Päivä sisälsi valtavan tietopaketin kasvusta ja kansainvälistymisestä, sekä tarjosi mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa.
31.05.2022