Siirry sisältöön

Messujen ja festivaalien järjestäminen Verkatehtaalla

Verkatehtaan tilat tarjoavat mahdollisuuden mielikuvitukselle

Onnistuneiden messujen ja festivaalien järjestäminen vaatii hyvän tapahtumapaikan, huolellista suunnittelua ja tarkkaa organisointia niin ennen tapahtumaa kuin tapahtuman aikanakin. Messujen ja festivaalien järjestäminen voi olla monimutkaista, mutta Verkatehtaan monipuoliset tilat ja palvelut sekä ammattitaitoinen henkilökunta tekevät siitä mahdollisimman helppoa.

Verkatehdas tarjoaa hienot puitteet mieleenpainuville messutapahtumille, festivaaleille, toimialapäiville tai muille tapahtumille, joissa monipuoliset tilamahdollisuudet ovat tarpeellisia. Mukautuvat tilavaihtoehdot antavat järjestäjille mahdollisuuden käyttää mielikuvitustaan – lähes mikä vain on mahdollista Verkatehtaalla!

Verkatehtaan tiloista Lasipiha, Kehräämö ja lämpiöt tarjoavat tyylikästä avotilaa, joissa näytteilleasettajalla on hyvät mahdollisuudet vakuuttaa kohderyhmänsä. Vanaja-sali vetää yksien seinien sisään jopa 700 henkilön yleisön. Kokouskeskuksesta ja BioRexin tiloista löytyy tiloja myös pienempien ryhmien tarpeisiin.

Tutustu tarkemmin Verkatehtaan tapahtumatiloihin

Ulkoalueet tarjoavat miellyttävän ympäristön  suurtapahtumille

Myös Verkatehtaan alueen ulkoalueet tarjoavat näyttäviä mahdollisuuksia messutapahtumille ja festivaaleille. Etupihalle, Vanajaveden äärelle, voi pystyttää esiintymislavan – tai vaikka saunan, kuten Hyvin sanottu -festivaalin aikana. Korttelin alue vetää jopa kymmeniä tuhansia kävijöitä nauttimaan messupäivästä.

Jotta monipuolisen tilavalikoiman saa optimaalisesti hyödynnettyä, messujen ja festivaalien järjestäminen sisältää Verkatehtaan henkilökunnan tarjoaman kokonaisvaltaisen palvelun. Henkilökuntamme auttaa tilaisuuksien suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä ensimmäisestä ideasta valojen sammumiseen asti, jotta tapahtuman järjestäjä voi keskittyä olennaiseen. Ravintola Verkatehdas puolestaan pitää huolen, että tarjoilut ovat huippuluokkaa.

Messutapahtuma, festivaalit, toimialapäivät…kun tarvitset paljon tilaa esimerkiksi seuraavia tapahtumia varten, Verkatehdas on ensiluokkainen valinta:

Verkatehtaan alueen ulko- ja sisätilat vetävät jopa kymmeniä tuhansia messukävijöitä viettämään messupäivää kauniissa Vanajavesimaisemassa.

Verkatehtaan sisätiloista löytyy paljon tyylikästä avotilaa, jossa näytteilleasettajat voivat kertoa palveluistaan ja vakuuttaa asiakkaitaan.

Toimialapäivät vaativat usein tyylikästä avotilaa näytteilleasettajille, sekä toimivaa seminaaritilaa ajankohtaisille puheenvuoroille – Verkatehdas tarjoaa molemmat!

Rouheaa tehdasmiljöötä ja kaunista järvimaisemaa yhdistelevä Verkatehtaan alue tarjoaa hienot puitteet erilaisille festivaaleille. Esiintymistilaa järjestyy sisätilojen lisäksi myös ulkoa.

Onko tarpeen koota tietyn alan harrastajat yhden katon alle? Mikäli näin on, Verkatehdas tarjoaa ensiluokkaiset puitteet!

Miksi Verkatehdas soveltuu hyvin messujen ja festivaalien järjestämiseen?

Rouheaa tehdasarkkitehtuuria ja kaunista järvimaisemaa yhdistelevä Verkatehtaan alue  houkuttelee viettämään messu- tai festivaalipäivää – yhtä lailla sisä- ja ulkotiloissa.

Suurten tapahtumatilojen lisäksi talo tarjoaa paljon pienempää rinnakkaistilaa, ulkotilaa, oheistilaa ja avotilaa – kaikki mitä tapahtumallesi tarvitset!

Myös monipäiväiset tilaisuudet järjestyvät kätevästi, sillä yhteistyöhotellimme Vaakuna sijaitsee kävelymatkan päässä, Vanajaveden rantareitin varrella.

Messut ja festivaalit sopivat erityisesti näihin tiloihin:

”Olen nyt kohta 15 vuotta järjestänyt tilaisuuksia eri puolilla Suomea, ja tämä palvelu oli ainutlaatuista. Olimme todella tyytyväisiä ammattitaitoon, tapaan hoitaa asiat viimeisen päälle ja huolehtia kokonaisuudesta.”

Teija Eeva, THL

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022
Tapahtumatoimisto TAPAUS toteutti 2M-IT:n kehityspäivän 6.5.2022 Verkatehtaalla.
06.10.2022
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021