Ravintola- ja lämpiötilat

Yhdistä tehokkaat tapaamiset ja herkulliset tarjoilut

Verkatehtaalta löytyy laadukkaita ja viihtyisiä ravintola- ja lämpiötiloja hyödynnettäväksi erilaisissa tapahtumissa. Ravintola- ja lämpiötilat palvelevat yleisöä konserttien ja muiden yleisötapahtumien väliajoilla, mutta muina aikoina tilat ovat hyödynnettävissä erityisesti tapahtumissa, joissa suunnitelmana on yhdistää tapahtuman sisältö ja tarjoilut saumattomasti yhteen.

Tarjoilupöytä, Verkatehtaan ravintola

Ravintola Verkatehdas

Verkatehtaan ensimmäisestä kerroksesta löytyvä Ravintola Verkatehdas palvelee tapahtumavieraita aamupalalta illalliseen asti. Tyylikäs ravintola on erinomainen vaihtoehto juhlatilaksi esimerkiksi yritysjuhliin tai asiakastapahtumiin, joissa päivän ohjelmaa halutaan rytmittää laadukkailla tarjoiluilla. Tapahtumatila voidaan kalustaa ruokapöytien sijaan myös pystypöydin ja esiintymiskorokkeella.

Kapasiteetti

140
Ruokailu

200
Cocktail-tilaisuus

2. krs lämpiö, Verkatehdas

2. kerroksen lämpiö

Verkatehtaan 2. kerroksen lämpiö palvelee yleisöä Vanaja-salin tapahtumien väliajoilla. Muina aikoina lämpiö toimii monipuolisena tapahtumatilana. Lämpiö on yhteydessä ravintolan keittiötiloihin, joten erilaiset ruokailuun yhdistettävät tapahtumat sopivat lämpiöön loistavasti. Lämpiö sijaitsee Verkatehtaan kokouskeskuksen välittömässä yhteydessä.

Kapasiteetti

140
Ruokailu

17
Messutila (osastojen määrä)

Lämpiö 3. kerros Verkatehdas

3. kerroksen lämpiö

Ylälämpiö sijaitsee Verkatehtaan päärakennuksen kolmannessa kerroksessa. Ylälämpiöstä on suora yhteys Vanaja-salin ylemmälle parvelle, ja se palvelee väliaika-asiakkaita Vanaja-salin yleisötapahtumien aikana. Ylälämpiö sopii noin 60 hengen tapahtumille, ja se toimii erinomaisesti ruokailutilana.

Kapasiteetti

64
Ruokailu

Esimerkkejä ravintola- ja lämpiötilojen tilankäytöstä

Lisätiedot tiloista

Ravintolan pinta-ala: n. 190 m2
2. krs lämpiön pinta-ala: n. 145 m2
3. krs lämpiön pinta-ala: n. 100 m2

Ravintola- ja lämpiötiloihin voidaan järjestää esiintymislava ja esitystekniikka asiakkaan toiveesta.

Ravintola- ja lämpiötilat sopivat erityisesti näihin tilaisuuksiin:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää