Siirry sisältöön

Ravintola- ja lämpiötilat

Yhdistä tehokkaat tapaamiset ja herkulliset tarjoilut

Verkatehtaalta löytyy laadukkaita ja viihtyisiä ravintola- ja lämpiötiloja hyödynnettäväksi erilaisissa tapahtumissa. Ravintola- ja lämpiötilat palvelevat yleisöä konserttien ja muiden yleisötapahtumien väliajoilla, mutta muina aikoina tilat ovat hyödynnettävissä erityisesti tapahtumissa, joissa suunnitelmana on yhdistää tapahtuman sisältö ja tarjoilut saumattomasti yhteen.

Ravintola Verkatehdas

Verkatehtaan ensimmäisestä kerroksesta löytyvä Ravintola Verkatehdas palvelee tapahtumavieraita aamupalalta illalliseen asti. Tyylikäs ravintola on erinomainen vaihtoehto juhlatilaksi esimerkiksi yritysjuhliin tai asiakastapahtumiin, joissa päivän ohjelmaa halutaan rytmittää laadukkailla tarjoiluilla. Tapahtumatila voidaan kalustaa ruokapöytien sijaan myös pystypöydin ja esiintymiskorokkeella.

Kapasiteetti

140
Ruokailu

200
Cocktail-tilaisuus

2. krs lämpiö, Verkatehdas

Toisen kerroksen lämpiö

Verkatehtaan toisen kerroksen lämpiö palvelee yleisöä Vanaja-salin tapahtumien väliajoilla. Muina aikoina lämpiö toimii monipuolisena tapahtumatilana. Lämpiö on yhteydessä ravintolan keittiötiloihin, joten erilaiset ruokailuun yhdistettävät tapahtumat sopivat lämpiöön loistavasti. Toisen kerroksen lämpiö sijaitsee Verkatehtaan kokouskeskuksen välittömässä yhteydessä.

Kapasiteetti

140
Ruokailu

17
Messuosastot

Lämpiö 3. kerros Verkatehdas

Kolmannen kerroksen lämpiö

Kolmannen kerroksen lämpiö sijaitsee nimensä mukaisesti Verkatehtaan päärakennuksen kolmannessa kerroksessa. Lämpiöstä on suora yhteys Vanaja-salin ylemmälle parvelle, ja se palvelee väliaika-asiakkaita Vanaja-salin yleisötapahtumien aikana. Ylälämpiö sopii noin 60 hengen tapahtumille, ja se toimii erinomaisesti ruokailutilana.

Kapasiteetti

64
Ruokailu

Esimerkkejä ravintola- ja lämpiötilojen tilankäytöstä

Lisätiedot tiloista

Ravintola Verkatehdas

Pinta-ala: 190 m2

Toisen kerroksen lämpiö

Pinta-ala: 145 m2

Kolmannen kerroksen lämpiö

Pinta-ala: 100 m2

Ravintola- ja lämpiötiloihin voidaan järjestää esiintymislava ja esitystekniikka asiakkaan toiveesta.

Ravintola- ja lämpiötilat sopivat erityisesti näihin tilaisuuksiin:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Mielessä asiakastilaisuuden järjestäminen? Sujuva ja viihtyisä vaihtoehto on yhdistää asiakastilaisuus Verkatehtaan monipuoliseen konserttien ja esitysten tarjontaan. Loimua toimi juuri näin – lue tekstistä onnistuneesta asiakastilaisuudesta tarkemmin!
27.03.2023
Tapahtumajärjestelyt toimivat joustavasti ja sujuvasti, kun Kanta-Hämeen suurin kasvu- ja kansainvälistymistapahtuma järjestettiin Verkatehtaalla jo kymmenettä kertaa. Päivä sisälsi valtavan tietopaketin kasvusta ja kansainvälistymisestä, sekä tarjosi mahdollisuuden verkostoitua alan toimijoiden kanssa.
31.05.2022
Talentin rakennus Vanaja-salissa, Verkatehdas 2021
Vuoden 2021 Talent Suomen kuvaukset osuivat keskelle koronapandemiaa. Joustavien tilaratkaisujen ja toimivan yhteistyön ansiosta tuotanto pystyttiin viemään maaliin upealla tavalla.
08.10.2021