Siirry sisältöön

Tapahtuma- ja väliaikatarjoilut

Nauti ruuasta ja juomasta tapahtumien yhteydessä

Ravintola Verkatehdas loihtii herkulliset tapahtuma- ja väliaikatarjoilut yleisötapahtumien yhteyteen. Tapahtumaravintoloihin erikoistunut Kanresta Oy operoi Verkatehtaan ravintolassa ammattitaidolla, laadukkaasti, kotimaisia valintoja suosien sekä vastuullisuudesta välittäen.

Yleisötapahtumien väliajoilla ja etkoilla tarjolla on valikoima juomia ja pientä syötävää. Vanaja-salin välittömästä läheisyydestä löytyvän Ravintola Verkatehtaan lisäksi myös Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämön yhteydestä löytyy Kanrestan Teatteriravintola.

Väliaikatarjoilut saat tilattua tästä linkistä.

Valikoima juomia sekä pientä syötävää on tarjolla ennen yleisötapahtumien alkua, sekä väliajalla, mikäli tapahtumassa on sellainen. Löydät tiedon mahdollisesta väliajasta tapahtumakalenterin kautta.

Etkoilla ja väliajoilla tarjolla on esimerkiksi Verkatehtaan Tiiliskivi -suklaaleivos, muita suolaisia ja makeita leivoinnaisia sekä valikoima kuumia ja kylmiä juomia.

Tilaa tapahtuma- ja väliaikatarjoilut ennakkoon

Tilaamalla tarjoilut ennakkoon pääset nauttimaan esityksestä rauhassa ilman jonottamista. Ennakkotilauksen voit tehdä tästä linkistä tai ottamalla ravintolan myyntipalveluun yhteyttä sähköpostilla.

Kun teet ennakkotilausta, huomioithan, että:

  • Väliaika- ja etkotarjoilut voi tilata paikan päältä, mutta suosittelemme ennakkotilausta, koska siten säästyt jonottamiselta. Väliaika- ja etkotarjoilujen ennakkotilaukset tulee tehdä vähintään kaksi arkipäivää ennen tapahtumaa.
  • Huomioimme erikseen erityisruokavaliot, jotka on ilmoitettu vähintään seitsemän arkipäivää ennen tapahtumaa. Erityisruokavaliot voi ilmoittaa ottamalla yhteyttä ravintolan myyntipalveluun.
  • Katamme vain maksetut tai laskutukseen sovitut varaukset.
  • Ennakkotilauksesi on voimassa, kun saat sähköpostivahvistuksen.

Voit tilata ennakkoon myös olemalla suoraan yhteydessä ravintolaan.

Ravintolan myyntipalvelu palvelee väliaikavarausten osalta puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9–11. Tarjoilujen varaaminen puhelimitse on maksullista (varausmaksu 3 €).

ravintolaverkatehdas@kanresta.fi
+358 50 439 9890

Tarjoilut Verkatehdas