Siirry sisältöön

Tapahtuma- ja väliaikatarjoilut

Nauti ruuasta ja juomasta tapahtumien yhteydessä

Ravintola Verkatehdas loihtii herkulliset tapahtuma- ja väliaikatarjoilut yleisötapahtumien yhteyteen. Tapahtumaravintoloihin erikoistunut Kanresta Oy operoi Verkatehtaan ravintolassa ammattitaidolla, laadukkaasti, kotimaisia valintoja suosien sekä vastuullisuudesta välittäen.

Yleisötapahtumien väliajoilla ja etkoilla tarjolla on valikoima juomia ja pientä syötävää. Vanaja-salin välittömästä läheisyydestä löytyvän Ravintola Verkatehtaan lisäksi myös Hämeenlinnan Teatterin päänäyttämön yhteydestä löytyy Kanrestan Teatteriravintola. Voit tilata tämän sivun kautta tapahtuma- ja väliaikatarjoiluja Vanaja-salin tapahtumien lisäksi myös Teatterin näytösten oheen.

Syksyn 2024 väliaikatarjoilujen myynti avautuu huhti-toukokuun aikana.

Valikoima juomia sekä pientä syötävää on tarjolla ennen yleisötapahtumien alkua, sekä väliajalla, mikäli tapahtumassa on sellainen. Löydät tiedon mahdollisesti väliajasta oheiselta tilauslomakkeelta, tai tapahtumakalenterin kautta.

Etkoilla ja väliajoilla tarjolla on esimerkiksi Verkatehtaan Tiiliskivi -suklaaleivos, muita suolaisia ja makeita leivoinnaisia sekä valikoima kuumia ja kylmiä juomia. Tuotevalikoimaan pääset tutustumaan tarkemmin oheisella tilauslomakkeella. Yli 30 hengen ryhmien on mahdollista tilata ruokailu ennen esitystä ravintolan myyntipalvelun kautta.

Tilaa tapahtuma- ja väliaikatarjoilut ennakkoon

Tilaamalla tarjoilut ennakkoon pääset nauttimaan esityksestä rauhassa ilman jonottamista. Ennakkotilauksen voit tehdä oheisen tilauslomakkeen kautta, tai ottamalla ravintolan myyntipalveluun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Kun teet ennakkotilausta, huomioithan, että:

  • Väliaika- ja etkotarjoilut voi tilata paikan päältä, mutta suosittelemme ennakkotilausta, koska siten säästyt jonottamiselta. Väliaika- ja etkotarjoilujen ennakkotilaukset tulee tehdä vähintään kaksi arkipäivää ennen tapahtumaa.
  • Huomioimme erikseen erityisruokavaliot, jotka on ilmoitettu vähintään seitsemän arkipäivää ennen tapahtumaa. Erityisruokavaliot voi ilmoittaa ottamalla yhteyttä ravintolan myyntipalveluun.
  • Lomakkeen kautta tilaamalla voit myös maksaa verkossa. Katamme vain maksetut tai laskutukseen sovitut varaukset.
  • Ennakkotilauksesi on voimassa, kun saat sähköpostivahvistuksen.
Ladataan...

Voit tilata ennakkoon myös olemalla suoraan yhteydessä ravintolaan.

Ravintolan myyntipalvelu palvelee väliaikavarausten osalta puhelimitse maanantaista perjantaihin kello 9–11. Tarjoilujen varaaminen puhelimitse on maksullista (varausmaksu 3 €).

ravintolaverkatehdas@kanresta.fi
+358 50 439 9890

Tarjoilut Verkatehdas