Monipuolisia toimitiloja Hämeenlinnan ytimestä

Verkatehtaan toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Hämeenlinnan ytimessä. Alueelle on helppoa saapua myös kauempaa: rautatie- ja linja-autoasemille on alle kilometrin matka, ja moottoritien rampit sijaitsevat myös parin kilometrin päässä. Verkatehtaan toimitila-asiakkaiden on mahdollista hankkia myös pysäköintioikeus alueelle. Katso lisätietoa saapumisesta täältä.

Verkatehtaan korttelin punatiilinen tehdasmiljöö ja kaunis Vanajavesinäkymä muodostavat inspiroivan työskentely-ympäristön. Korttelin teollisuushistoria ylettyy aina 1800-luvun puolelle, ja 1980-luvulla Verkatehdas on toiminut kotina hämeenlinnalaiselle kulttuurille, taiteelle ja luovuudelle. Tutustu korttelin vaiheisiin tarkemmin täältä.

Verkatehtaan korttelissa pitää majaansa tällä hetkellä noin 40 toimijaa, jotka muodostavat ainutlaatuisen, luovan yhteisön. Tutustu toimijoihin lisää täältä.

Vapaat toimitilat

Verkatehtaan korttelissa ei tällä hetkellä ole vapaita toimitiloja. Vapaista tiloista ilmoitetaan tällä sivulla.

Kiinnostuitko toimitilapalveluistamme?

”Vaikka Verkatehtaan korttelissa ei tällä hetkellä olisikaan vapaita toimitiloja, voit silti olla yhteydessä ja kysyä mahdollisesti tulevaisuudessa vapautuvista tiloista.”

Arto Helkiö, talousjohtaja
+358 40 868 2156
arto.helkio@verkatehdas.fi