Saapuminen

Verkatehdas sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien ja kauniin Vanajaveden äärellä.

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Verkatehtaalle on helppoa saapua polkupyörällä. Verkatehtaan polkupyöräparkki sijaitsee pääovien välittömässä läheisyydessä, päärakennuksen ja Vanajaveden välisellä alueella.

Verkatehdas sijaitsee noin kahden kilometrin päässä moottoritien rampeista, ja saapuminen autolla on sujuvaa useista suunnista saavuttaessa. Verkatehdas sijaitsee alle 100 kilometrin päässä Lahdesta, Tampereelta ja Helsingistä.

Verkatehtaan läheisyydestä löytyy runsaasti pysäköintitilaa, josta osa on maksullista ja osa maksutonta. Tietoa pysäköintialueista:

Verkatehdas

Osoite: Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Etäisyys: 50 metriä pääovelta

Autopaikkoja: 131 kpl. Liikuntaesteisille 13 paikkaa, joista 5 Hämeenlinnan Teatterin edustalla. Verkatehtaan pääovien ja Verkatehtaankujan edessä on varattu maksuttomia paikkoja lyhytaikaiseen (10 min) asiointi- ja saattopysäköintiin.

Hinnasto: Maksullinen ma–pe 8–17 ja la 8–14, su maksuton. Hinta 1 € / h, minimimaksu 0,50 €.

Taksien ja linja-autojen pysäköinti on maksutonta niille varatuilla paikoilla.

Maksutavat: Kolikot, sirukortit, Parkman, Moovy, Easypark (aluekoodi 800).

Taidemuseo

Osoite: Viipurintie 2, 13200 Hämeenlinna

Etäisyys: 150 metriä pääovelta

Autopaikkoja: 12 kpl.

Hinnasto: Maksuton. Parkkiaika 2 tuntia.

Keinuparkki

Osoite: Talaskuja 2, 13200 Hämeenlinna

Etäisyys: 300 metriä pääovelta

Autopaikkoja: 268 kpl, 9 paikkaa liikuntaesteisille.

Hinnasto: Maksullinen 24 h. Hinta 1 € / h, 12 € / vrk. Huom! Tapahtumapäivinä Kulttuuriparkki vain 3 € / koko vierailu. Katso ohjeet alta.

Kulttuuriparkki: Keinuparkin maksuautomaatista voi tunti ennen tapahtumaa ostaa Kulttuuriparkki-pysäköintilipun. Lipun voi ostaa painamalla pysäköintiautomaatilla kulttuuri-painiketta, laittamalla sisäänajolipukkeen automaattiin ja suorittamalla 3 euron maksun. Pysäköintilipulla pääsee poistumaan pysäköintitalosta tunnin ajan tapahtuman päättymisestä.

Maksutavat: Kolikot ja setelit, lähimaksu, sirukortti.

Hämeenkuja

Osoite: Hämeenkuja 2, 13200 Hämeenlinna

Etäisyys: 400 metriä pääovelta

Autopaikkoja: 66 kpl, 1 paikka liikuntaesteisille.

Hinnasto: Maksullinen ma–pe 8–18 ja la 8–16, su maksuton. Hinta 2 € / h.

Maksutavat: Kolikot, Parkman, eParking, Moovy, Easypark (aluekoodi 444).

Verkatehtaan sisäänkäynnille pääsee myös taksilla. Verkatehtaan pääovilla (Paasikiventie 2) ja Teatterin edustalla (Viipurintie 4) on erikseen takseille varatut pysähtymispaikat. Taksiliikennettä hoitaa Hämeenlinnassa Taksi Häme.

Verkatehdasta lähimmät paikallisliikenteen linja-autopysäkit ovat Terveyskeskus I ja Terveyskeskus L Viipurintiellä, sekä Pikkujärvi E ja Pikkujärvi P Keinusaarentiellä. Paikallisliikenteen aikataulut löydät Hämeenlinnan reittioppaasta.

Hämeenlinnan linja-autoasema sijaitsee myös vain noin 700 metrin päässä Verkatehtaasta, osoitteessa Eteläkatu 1, 13200 Hämeenlinna. Se on yksi maan bussiliikenteen solmukohdista, ja asemalta on useita päivittäisiä yhteyksiä Suomen kaupunkeihin. Tietoa linjoista ja aikatauluista löydät Matkahuollon sivuilta.

Hämeenlinnan rautatieasema sijaitsee osoitteessa Hämeentie 16, 13200 Hämeenlinna, vain 700 metrin päässä Verkatehtaasta. Hämeenlinnan rautatieasema on yksi pääradan merkittävimmistä asemista, ja Hämeenlinnasta on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Juna-aikataulut löydät VR:n sivuilta.

Verkatehdasta lähimmät lentoasemat ovat Tampere-Pirkkalan lentoasema (etäisyys 85 km) ja Helsinki-Vantaan lentoasema (95 km). Lentoasemilta on Hämeenlinnaan toimivat kulkuyhteydet raiteita ja teitä pitkin. Tietoa lentoasemista Finavian sivuilla.

Aluekartta

Aluekartta Verkatehdas

 

Etäisyyskartta

Etäisyyskartta Verkatehdas