Siirry sisältöön

Järjestä yleisötapahtuma Verkatehtaalla

Mukautuvuus ja monipuolisuus Vanaja-salin vahvuutena

Yleisötapahtuman, kuten konsertin järjestäminen on usein monimutkaista, sillä se sisältää useita eri osa-alueita, jotka kaikki täytyy huomioida ja suunnitella tarkasti. Yksi suurimmista haasteista konsertin järjestämisessä on sopivan paikan löytäminen. Konserttisalin täytyy olla tarpeeksi suuri vastaamaan yleisön määrää, mutta samalla myös akustisesti sopiva esiintyjien musiikille. Lisäksi tilan täytyy olla turvallinen ja varusteltu asianmukaisilla valo- ja äänentoistolaitteilla.

Verkatehtaan 703-paikkainen Vanaja-sali soveltuu erinomaisesti erilaisten yleisötapahtumien tapahtumapaikaksi. Mukautuvuuden ansiosta Vanaja-sali palvelee laajasti erilaisten esitysten tarpeita: katsomo voidaan järjestää useaan eri muotoon ja salin akustiikka säädetään aina palvelemaan esitystä parhaalla mahdollisella tavalla.

Vanaja-sali mukautuu nousevasta katsomosta terassitasoilla varustetuksi klubikatsomoksi, tai tasalattiaiseksi rock-venueksi, joka vetää jopa 1176 henkeä. Salissa nähdään esimerkiksi klassista musiikkia, rock-keikkoja, tanssia, teatteria, sirkusta ja stand up -komiikkaa.

Verkatehtaalla onnistut yleisötapahtumien järjestämisessä

Verkatehtaan asiantunteva henkilökunta huolehtii, että yleisötapahtuman järjestäminen on tehokasta ja sujuvaa. Henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelussa sekä käytännön järjestelyissä, ja varmistaa tapahtuman ajan, että tilat ja tekniset ratkaisut palvelevat esiintyjää. Tapahtuman aikana varmistamme, että suurtenkin yleisöjen toiveet toteutuvat, jotta esiintyjä saa keskittyä täysillä esitykseen.

Verkatehtaalla voit hurmata yleisösi esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

Verkatehdas elää ja hengittää konsertteja ja keikkoja. Säädeltävän akustiikan ansiosta 703 katsojaa vetävä Vanaja-sali palvelee niin klassisen musiikin konsertteja kuin sähköisen äänentoiston vetoja.

Akustiikan lisäksi myös katsomo on säädeltävä: nousevan katsomon sijaan saliin voidaan virittää lähes 1200 katsojaa vetävä tasalattia-asetelma.

Vanaja-salin lava sopii hienosti myös teatteriesitysten näyttämöksi.

Myös esimerkiksi sirkus- ja tanssiesitykset sopivat Verkatehtaalle mainiosti. Vanaja-salin näyttämön hulppea 15,5 metrin vapaa korkeus varmistaa, että suuremmatkin ripustukset ovat mahdollisia.

Mikin, äänen ja yleisön välitön yhteys on helppoa luoda Vanaja-salin toimivan puheäänentoiston avustuksella.

Muunneltavuuden, laadukkaiden teknisten ratkaisujen, jopa 15,5 metriin yltävän lavakorkeuden ja toimivan logistiikan ansiosta Vanaja-sali palvelee myös silloin, kun esitykset halutaan välittää kaiken kansan nähtäville.

Vanaja-salin lisäksi talosta löytyy paljon oheistilaa ja rouhea tehdasmiljöö tarjoaa runsaasti kuvauslokaatioita.

Miksi Vanaja-sali on loistava paikka järjestää yleisötapahtumia?

Vanaja-salin tekniset ratkaisut ovat laadukkaita, ja tapahtumajärjestäjiä palvelevia. Akustiikka, laitteet, järjestelmät ja muu tekniikka on suunniteltu mahdollisimman hyvin erilaisia tuotantoja tukeviksi.

Vanaja-salin muotoa pystyy mukauttamaan tapahtumalle parhaiten sopivaksi. Vanaja-salin voi järjestää teatterimuotoon, klubikatsomoksi tai tasalattiaiseksi keikkasaliksi. Myös näyttämön koko on muunneltavissa.

Vanaja-sali sijaitsee tyylikästä tehdasmiljöötä ja kaunista Vanajavesimaisemaa yhdistävässä ympäristössä, Hämeenlinnan Kansallisen Kaupunkipuiston alueella. Sijainti on keskeinen ja kulkuyhteydet ovat toimivat läheltä ja kaukaa saavuttaessa.

Yleisötapahtumat sopivat erityisesti näihin tiloihin:

”Kolmenkymmenen vuoden aikana olemme soittaneet monissa konserttisaleissa monissa eri maanosissa. Kokemuksemme Hämeenlinnan Verkatehtaalla oli yksi viime aikojen nautinnollisimmista. Konserttisali on erittäin hyvin rakennettu ja varusteltu. Tekniikka ja hallinto saivat esiintyjän tuntemaan olonsa kotoisaksi, tarjoilut olivat anteliaita ja markkinointi kohdallaan, joten artistilla oli mahdollisuus tarjota hieno esitys. Viiden tähden venue ja viiden tähden henkilökunta.”

Patrick Lee-Thorp, Producer & Manager, Dizu Plaatjies & Ibuyambo

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Korealaiseen populaarikulttuuriin keskittyvä K-CON Suomi 2023 järjestettiin Verkatehtaalla 12.8.2023. Tapahtuma oli ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa ja onnistui Verkatehtaalla niin hyvin, että tämän vuoden K-CON Suomi 2024 päätettiin heti järjestää niin ikään “Verkkiksellä”. Tapahtuman sydämenä oli taidokas henkilökunta ja tapahtumasta jäi onnellinen olo.
24.04.2024
Puolustusvoimien varusmiessoittokunta on energinen ja särmikäs lähes sadan hengen joukko nuoria ja taitavia asevelvollisuuttaan suorittavia miehiä ja naisia. Hämeenlinnan lähistöllä Panssariprikaatissa majaansa pitävä Varusmiessoittokunta on tuttu näky Verkatehtaalla – myös tämän vuoden Suomipoppia!-pääkiertue käynnistettiin Vanaja-salissa harjoituspäivän ja kahden konsertin voimin.
20.10.2022
Uuden keskustelutapahtuman järjestelyt sujuivat hienosti, kun Ylen, Hämeenlinnan kaupungin ja Erätauko-säätiön järjestämä Hyvin sanottu innosti kansalaisia osallistumaan suomalaisen keskustelukulttuurin kehittämiseen. Kaksipäiväisen festivaalin kymmenet eri aihepiirejä käsitelleet keskustelut valtasivat suuren osan Verkatehtaan tiloista.
18.10.2022