Siirry sisältöön

Monipuolisia mahdollisuuksia yritystapahtuman järjestämiseen

Järjestä näyttävä yritystapahtuma vaivattomasti

Hämeenlinnan ytimessä, vain tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta, sijaitseva Verkatehdas tarjoaa kattavat puitteet erilaisiin yritystapahtumiin. Tilamme vetävät suurenkin osallistujamäärän, mutta myös pienempien ryhmien tilaisuudet hoituvat sujuvasti. Idyllinen, helposti saavutettava ja historiallisesti arvokas ympäristömme tarjoaa puitteet tapahtumaan, jota varmasti muistellaan lämmöllä pitkään.

Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa apua yritystapahtuman suunnitteluun ja käytännön järjestelyihin, jotta tapahtuman järjestäminen on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. Ravintolapalvelumme hoitavat ensiluokkaiset tarjoilut, ja varmistamme myös, että tekniset ratkaisut tukevat yritystapahtuman järjestämistä parhaalla tavalla.

Järjestä tavoitteitasi tukeva yritystapahtuma

Mahdollisia yritystapahtumien aiheita on yhtä paljon kuin on syitä järjestää niitä – tapahtuman sisältö riippuu siis tavoitteestasi! Verkatehtaalla järjestetään esimerkiksi työhyvinvointi- ja virkistyspäiviä, kick off -tilaisuuksia, seminaareja sekä lanseeraustilaisuuksia. Usein tavoitteena on myös verkostoituminen ja tuttujen tapaaminen vaikkapa cocktail-tilaisuuden yhteydessä.

Usein yritystapahtumissa toimiva ratkaisu on myös työn ja huvin yhdistäminen. Voit esimerkiksi käynnistää päivän kokouksella tai seminaarilla, ja jatkaa tämän jälkeen iltajuhlaan. Lue lisää Verkatehtaan tilojen hyödyntämisestä juhlatilaisuuksissa. Laadukkaat striimituotantomme mahdollistavat yritystapahtuman muuntamisen myös sijaintiriippumattomaksi hybriditapahtumaksi.

Verkatehtaalla autamme sinua myös järjestämään yritystapahtumallesi mielenkiintoisen ohjelman. Voit hyödyntää monipuolista kulttuuritarjontaamme, tutustua Verkatehtaan korttelin toimijoiden tarjoamiin palveluihin tai jättää ohjelman täysin yhteistyökumppaneidemme huoleksi. Tutustu vaihtoehtoihin lisää täältä.

Verkatehtaalle sopivat muun muassa seuraavat yritystapahtumat:

Starttaa vuosi, kvartaali, projekti, tilikausi tai vaikkapa upouuden organisaation toiminta tyylikkäällä kick off -tapahtumalla! Tiloissamme yhdistät tiiviit asiaosuudet herkullisiin tarjoiluihin ja virkistävään miljööhön.

Mutta mitä kaikkea ottaa huomioon kick off -tapahtumien järjestämisessä? Lue blogistamme lisää: Näin järjestät päräyttävän kick-off-tapahtuman

Verkatehtaan tilat mahdollistavat paljon erilaista ohjelmaa työhyvinvointi- ja virkistyspäiviin. Suuremmissa tiloissa isollekin osallistujamäärälle on mahdollista järjestää luentoja tai esityksiä ja pienempiin tiloihin sopivat ryhmätyöt. Säiden salliessa myös ulkoalueet mahdollistavat ohjelmaa kauniin Vanajavesimaiseman äärellä.

Verkatehtaalla onnistuvat sekä yrityksen sisäiset että julkisille yleisöille suunnatut seminaarit. Verkatehtaan ravintola hoitaa seminaareihin ensiluokkaiset tarjoilut toiveidenne mukaisesti ja henkilökuntamme auttaa tapahtuman suunnittelussa ja käytännön järjestelyissä.

Lue vinkkimme seminaarien järjestämiseen, ja perehdy aihealueeseen lisää.

Valitsemalla Verkatehtaan tyylikkään tapahtumamiljöön, laadukkaan palvelun ja ensiluokkaiset tarjoilut onnistut vakuuttamaan asiakkaasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Lue tästä, millaisen asiakastilaisuuden Loimua järjesti!

Tuotteesi tai palvelusi pääsee tiloissamme oikeuksiinsa, ja Vanaja-salissa saat vangittua yleisösi huomion. Toimivien logististen ratkaisujen ansiosta suuretkin tuotteet, kuten autot ja veneet, on helppoa tuoda tyylikkäästi esille. Toimivat lastausväylät mahdollistavat suurtenkin esineiden liikuttelun ja tyylikkään esillepanon.

Asiakastarina: Uusi palvelu lanseerattiin Vanaja-salissa

Blogi: 8 kysymystä ja vastausta lanseeraustapahtuman järjestämisestä

Myös erilaiset konferenssit ja kongressit sopivat hyvin Verkatehtaan tiloihin. Vanaja-salin lisäksi talon muut kokoushuoneet ja auditoriot tarjoavat toimivaa rinnakkaistilaa. Kansainväliset vieraat voidaan majoittaa yhteistyöhotelliimme Vaakunaan.

Kun on tarve viedä asioita eteenpäin, hyvä ratkaisu on järjestää kehityspäivä inspiroivassa ja tehokkaassa ympäristössä. Esimerkiksi 2M-IT teki näin, lue täältä lisää!

Miksi Verkatehdas soveltuu hyvin yritystapahtumien järjestämiseen?

Verkatehtaalta löytyy laajasti erilaisia tiloja yritystapahtumille. Auditoriotilaa löytyy Vanaja-salista jopa 700 hengelle, ja BioRex-auditorioiden tilat mahdollistavat usean samanaikaisen luennon järjestämisen.

Verkatehtaan kokouskeskus tarjoaa monipuolisesti tiloja pienempien ryhmien tiiviiseen työskentelyyn. Verkatehtaalla voit siis rytmittää tapahtumia yhteisillä luennoilla sekä pienemmillä työpajoilla ja tiimihetkillä.

Myös monipäiväiset tilaisuudet järjestyvät kätevästi, sillä yhteistyöhotellimme Vaakuna sijaitsee vain 400 metrin päässä. Kaunis Vanajaveden rantaa myötäilevä kävelyreitti yhdistää Vaakunaa ja Verkatehdasta.

Yritystapahtumat sopivat erityisesti näihin tiloihin:

”Suunnittelu toimi hyvin ja sain aina vastaukset kaikkiin kysymyksiini. Tekniikka toimi täydellisesti. Vanaja-sali on ihan huippu!”

Pirjo Hynönen, Lammin Säästöpankki

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

”Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Desire Lindell-Hautala, myynti- ja tapahtumakoordinaattori
+358 50 595 6704
desire.lindell-hautala@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää
Desire Lindell-Hautala

Asiakastarinoita ja blogitekstejä:

Verkatehdas osoittautui verrattomaksi tapahtumapaikaksi Väylät & liikenne -päivien kaltaiselle verkostoitumistapahtumalle, jossa päivän käynnistyttyä kaikki sujui kuin itsestään.
05.06.2023
Tunnelma Verkatehtaalla marraskuussa 2022 oli poikkeuksellisen juhlava, kun Etelä-Hämeen Osuuspankin historiassa kääntyi lehti uudelle vuosisadalle.
05.04.2023
Hämeenlinna kokous & kongressi on Hämeenlinnan myynti- ja markkinointipalvelu, joka keskittyy erilaisten yritystapahtumien, kokousten ja kongressien houkuttelemiseen kaupunkiin. Palvelu käynnisti toimintansa tammikuussa 2023, ja toden teolla se lanseerattiin kaupunkilaisille Vanaja-salissa järjestetyssä Matkailuseminaarissa 14. maaliskuuta.
21.03.2023