Ravintola Verkatehdas

Verkatehtaan maistuva lounas tarjolla noutopöydästä

Ravintola Verkatehdas tarjoaa jokaisena arkipäivänä lounaan buffet-pöydästä kello 11–14. Herkullisen, terveellisen ja vastuullisesti valmistettu lounas löytyy Verkatehtaan päärakennuksen ensimmäisestä kerroksesta, eli Hämeenlinnan keskustasta osoitteesta Paasikiventie 2. Myös lounasmiljöö on hieno: ravintolan suurista ikkunoista pääset ihailemaan Hämeenlinnan Kansallisen Kaupunkipuiston mahtavia Vanajavesi-näkymiä.

Lounasbuffet-pöytään sisältyy erittäin kattava ja vaihteleva salaattipöytä, herkullinen pääruoka lisukkeineen sekä päivittäin myös kasvisruokavaihtoehto. Verkatehtaan lounas tarjoaa myös keittolounasvaihtoehdon. Ravintola Verkatehdasta on kehuttu jopa Hämeenlinnan parhaaksi lounasravintolaksi: tervetuloa kokeilemaan!

Vaihtuva lista takaa lounaan monipuolisuuden

Lounas tarjolla buffet-pöydästä arkisin kello 11–14.

LOUNAS 11,90 € | KEITTOLOUNAS 10,20 € | LAPSET (4–12 v.) 6,10 €

FI=Kotimainen, VL = Vähälaktoosinen, L = Laktoositon, G = Gluteeniton, VEG = Vegaaninen, M = Maidoton

Pidätämme oikeuden listan muutoksiin. Valitettavasti emme voi taata täysin allergeenitonta ateriaa buffet-ruokailun yhteydessä.

MAANANTAI 20.3.

Juustokuminalla maustettu bataattikeitto L, G

Silakkapihvit ja kaprisjogurttikastiketta L

– Tillikermaan muhennettua perunaa L, G

Porkkana-pinaattilettuja, puolukkaa VEG, G

TIISTAI 21.3.

Punajuuri-vuohenjuustokeitto L, G

Kokonaisena paahdettua porsaan niskaa ja sesam-inkiväärikastiketta M, G, FI

– Kookosriisi M, G

Halloumi-kasviscurry L, G

KESKIVIIKKO 22.3.

Ei lounasta, yksityistilaisuus.

TORSTAI 23.3.

Ei lounasta, yksityistilaisuus.

PERJANTAI 24.3.

Pähkinäinen porkkanakeitto L, G

Häränlihastroganoff L, G, FI

– Yrttiperunaa M, G

Mustajuuri-kikhernekorma VEG, G

Pientä makeaa

Lounas Hämeenlinna Verkatehdas

Verkatehtaan lounaasta sanottua

”Tällä hetkellä helposti Hämeenlinnan paras lounaspaikka. Erityistä plussaa siitä, että joka päivä on valittavana myös erittäin maukas kasvisvaihtoehto!”

”Ehdottomasti hintansa arvoinen ruokailu.”

”Loistava salaattivalikoima lounaalla, hyvä ruoka ja mukavan väljästi pöydät.”

”Alkusalaatit todella upeita, päälounas oli lohilasagne, joka oli myös erinomainen. Hieno miljöö ja isot ikkunat, joista kivat näkymät. Ystävällinen henkilökunta.”

”Erittäin hyvä lounaan hinta-laatusuhde. Henkilökunta häärää ahkerasti ja pitää pöydät puhtaina ja tarjottavia täydennetään tiheästi. Tyytyväisiä ruokailijoita paljon, mutta tilaa on hyvin.”

”Todella hyvää kasvisruokalounasta joka päivä. Myös lapsiystävällinen.”

Tapahtumien tasokkaat tarjoilut

Ruoka ja juoma ovat tärkeitä tekijöitä onnistuneissa tapahtumakokemuksissa. Ravintola Verkatehdas varmistaa, että tarjoilut ovat tapahtumissamme kunnossa, oli kyseessä sitten etkot, jatkot tai tapahtumien yhteyteen sijoittuvat tarjoilut.

Verkatehtaan ravintola palvelee yleisötapahtumien asiakkaita monipuolisilla tapahtuma- ja väliaikarjoiluilla. Yleisötapahtumien väliajoilla ja etkoilla tarjolla on valikoima juomia ja pientä syötävää. Tämän lisäksi Ravintola Verkatehdas kattaa tiettyjen yleisötapahtumien yhteyteen herkullisen ja monipuolisen tapahtumabuffetin. Lue lisää ja tee ennakkotilaus täältä! Ravintola Verkatehtaan tarjontaan kuuluu myös yritystapahtumiin ja muihin tilaisuuksiin räätälöidyt tilaustarjoilut.

Käyttämällä Kanrestan palveluja tuet hyvää työtä

Ravintola Verkatehtaan palvelukonseptin tuottaa Kanresta Oy, joka on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Käyttämällä Kanrestan palveluja tuet hyvää työtä yhdistyksen jäsenjärjestöissä, joita ovat Lasten-tautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Ravintola Verkatehdas

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Makunautinnot tilauksesta.

”Lounaiden, väliaikatarjoilujen ja tapahtumaherkkujen lisäksi loihdimme tilauksesta makunautintoja eri kokoisille ryhmille ja erilaisiin tilaisuuksiin. Kysy lisää, niin suunnitellaan toiveisiinne sopiva kokonaisuus!”

Anna Huhtapelto, myyntineuvottelija
+358 45 120 4501
ravintola@verkatehdas.fi

Ravintolan myyntipalvelu avoinna arkisin klo 9–15. Tarkista poikkeusaukioloajat.

Tunnelmia Ravintola Verkatehtaalta

Muut Verkatehtaan korttelin ravintolat: