Siirry sisältöön

Rekrytointi

Verkatehdas on vuonna 2007 ovensa avannut tapahtumatalo Hämeenlinnan keskustassa. Olemme olemassa, jotta Hämeenlinnassa olisi paikka järjestää erilaisia, ihmisiä yhteen kokoavia tapahtumia, olivatpa ne sitten kokouksia, konsertteja, messuja, yritystilaisuuksia – tai vaikka väestörokotuksia maailmanlaajuista pandemiaa vastaan, kuten vuonna 2021 huomattiin.

Verkatehtaan kiinteistö saneerattiin vanhaan punatiiliseen tehdaskortteliin, jossa oli toiminut kankaita valmistava Hämeenlinnan Verkatehdas Oy vuodesta 1895 lähtien. Nykyään Verkatehtaalle saapuu vuosittain yli puoli miljoonaa kävijää nauttimaan erilaisista tapahtumista. Lue yritysesittelymme täältä, ja kertaus Verkatehtaan korttelin historiasta täältä.

Verkatehdas työnantajana

Verkatehdas on lämmin ja avoin, noin 20 tapahtuma-alan ammattilaisesta koostuva työyhteisö. Työtehtävät Verkatehtaalla ovat monipuolisia: erilaisia rooleja löytyy esimerkiksi tuotannon ja tekniikan, talouden ja hallinnon sekä myynnin ja markkinoinnin alueilta. Tutustu tiimiin täältä!

Verkatehdas on työpaikkana inspiroiva. Historiallisen tehdasmiljöön ja kauniin Vanajavesimaiseman värittämä ympäristö virkistää työpäiviä ja antaa energiaa sekä uusia ideoita. Verkatehtaalla myös työskennellään tapahtumatilojen välittömässä läheisyydessä: tekniikan työtilat löytyvät luonnollisesti suoraan Vanaja-salin näyttämön yhteydestä ja kolmannessa kerroksessa sijaitsevan toimiston ovelta on matkaa Vanaja-salin parvelle vain muutaman askeleen verran.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Avoin hakemus

Kuulemme mielellämme tapahtuma-alan ammattilaisten, tai sellaiseksi valmistuvien, kuulumisia ja toiveita. Mikäli meillä ei ole sopivia työtehtäviä avoinna, voit aina halutessasi jättää avoimen työhakemuksen. Avoimet hakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@verkatehdas.fi.

Työharjoittelijat

Otamme mielellämme myös työharjoittelijoiden hakemuksia vastaan. Verkatehdas on sopiva harjoittelupaikka esimerkiksi tapahtumatuotannon ja -tekniikan opiskelijoille. Toimenkuvat Verkatehtaalla ovat kuitenkin hyvin monipuolisia, joten myös muiden koulutusohjelmien opiskelijat sopivat hyvin Verkatehtaan arkeen. Huomioithan kuitenkin, että Verkatehdas on pääsääntöisesti suljettuna heinäkuun ajan, joten kesään sijoittuvaa pitkäaikaista harjoittelua emme todennäköisesti voi tarjota. Harjoittelijahakemukset voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@verkatehdas.fi.

Kysy lisää Verkatehtaasta työnantajana.

”Voit aina olla myös suorassa yhteydessä, ja kysyä Verkatehtaan työpaikkoihin tai rekrytointeihin liittyvissä asioissa.”

Arto Helkiö, talousjohtaja
+358 40 868 2156
arto.helkio@verkatehdas.fi