Siirry sisältöön

Verkatehtaan lipunmyynti

Liput Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin – valikoimassa myös kaikki Lippu.fi:n tapahtumat

Verkatehtaan päärakennuksessa, pääsisäänkäynnin vieressä, sijaitsee Hämeenlinnan Teatterin lipunmyynti. Myymme liput Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin, sekä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin.

Valikoimaamme kuuluu myös kaikki Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä olevat tapahtumat. Katso tapahtumakalenterista kunkin tapahtuman lipunmyyntikanava.

Verkatehtaan julkisivu syksyllä

Verkatehtaan lipunmyynti

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Katso saapumisohjeet

+358 60 016 060  (0,76€/min+mpm/pvm)

Lipunmyynti on avoinna ti–pe kello 11–17 ja yleisötapahtumien yhteydessä (lipunmyynti aukeaa 75 min ennen tapahtumien alkua, mikäli tapahtumaa ei olla myyty loppuun).

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat

Pankki- ja luottokortit (pois lukien American Express -kortit) käyvät maksuvälineinä Verkatehtaan lipunmyyntipisteellä. Lippu.fi:n lahjakortit käyvät maksuvälineenä Vanaja-salin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin sekä Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Smartum (vain mobiili, ei setelit), Edenred sekä Epassi käyvät maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti. Kyseisillä maksutavoilla voi kuitenkin hankkia lippuja vain Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin.

Verkatehtaan lipunmyynnissä voi tehdä lippuvarauksia Vanaja-salin, Hämeenlinnan Teatterin ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin. Muihin tapahtumiin emme tee lippuvarauksia. Varatut liput voi noutaa Verkatehtaan lipunmyynnistä aukioloaikojen puitteissa.

Verkatehtaan lipunmyynti veloittaa maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille 3 € (sis. alv) per lippu.

Palvelemme mielellämme ryhmiä lippuhankinnoissa. Kysy lisää soittamalla Verkatehtaan lipunmyyntiin, tai vieraile lipunmyynnissä paikan päällä.

Lippulahjakortti Verkatehtaan yleisötapahtumiin on mieluisa ja aineeton lahjaidea esimerkiksi ystävälle tai perheenjäsenelle!

Tutustu Lippu.fi:n lippulahjakortteihin täällä.

Tapahtumien järjestäjät saattavat mahdollisesti asettaa järjestämilleen tapahtumille alennushintoja esimerkiksi opiskelijoille, eläkeläisille tai lapsille. Mahdolliset lippualennukset ovat tapahtumakohtaisia. Löydät tapahtumakohtaiset hintatiedot tapahtumakalenteristamme.

Opiskelijoille suunnatut alennushinnat löydät kootusti Slice Häme -palvelun kautta. Näät edut myös Slice- tai Pivo-mobiilisovelluksista.

Huomioithan myös, että mahdollisten lippualennusten lisäksi opiskelijat saavat Verkatehtaan yleisötapahtumissa vaatesäilytyspalvelun veloituksetta näyttämällä opiskelijakorttia (arvo 2,50 €). Tämän lisäksi yleisötapahtumien väliajoilla tarjoamme opiskelijaetuna makean tai suolaisen leivonnaisen ostajalle kahvin, teen tai kaakaon (arvo 4 €) ilmaiseksi. Edun voi lunastaa opiskelijakorttia näyttämällä. Lue lisää edusta.

Kaikukortti käy Verkatehtaalla Hämeenlinnan kaupungin järjestämiin tapahtumiin. Edun piiriin kuuluvat tapahtumat löydät täältä. Lisätietoja Verkatehtaan lipunmyynnistä.

EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumiin pääsääntöisesti ilmaiseksi. Poikkeukset ovat mahdollisia, joten tarkistathan asian tapahtumakalenteristamme kyseisen tapahtuman kohdalla. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.