Siirry sisältöön

Verkatehtaan lipunmyynti

Liput Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin – valikoimassa myös kaikki Ticketmasterin ja Lippu.fi:n tapahtumat

Verkatehtaan lipunmyynti palvelee Verkatehtaan päärakennuksessa, pääsisäänkäynnin vieressä. Myymme liput Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin, sekä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin.

Valikoimaamme kuuluu myös kaikki Ticketmasterin ja Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä olevat tapahtumat.

Verkatehtaan julkisivu syksyllä

Verkatehtaan lipunmyynti

Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

Katso saapumisohjeet

+358 60 016 060  (0,76€/min+mpm/pvm)

Lipunmyynti on avoinna ma–pe kello 10–17 ja yleisötapahtumien yhteydessä (lipunmyynti aukeaa 75 min ennen tapahtumien alkua, mikäli tapahtumaa ei olla myyty loppuun)

Tarkista mahdolliset poikkeavat aukioloajat

Pankki- ja luottokortit (pois lukien American Express -kortit) käyvät maksuvälineinä Verkatehtaan lipunmyynnissä. Ticketmasterin lahjakorteilla voit hankkia lippuja Vanaja-salin tapahtumiin ja Ticketmasterin valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin. Lippu.fi:n lahjakortit käyvät maksuvälineenä Hämeenlinnan Teatterin esityksiin sekä Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Smartum (vain mobiili, ei setelit), Edenred sekä Epassi käyvät maksuvälineinä käyttöehtojensa mukaisesti. Kyseisillä maksutavoilla voi kuitenkin hankkia lippuja vain Verkatehtaan Vanaja-salin tapahtumiin ja Hämeenlinnan Teatterin esityksiin, ei muihin Ticketmasterin tai Lippu.fi:n valtakunnallisessa myynnissä oleviin tapahtumiin.

Verkatehtaan lipunmyynnissä voi tehdä lippuvarauksia Vanaja-salin, Hämeenlinnan Teatterin ja Hämeenlinnan Uuden Kesäteatterin (HUK) tapahtumiin. Muihin tapahtumiin emme tee lippuvarauksia. Varatut liput voi noutaa Verkatehtaan lipunmyynnistä aukioloaikojen puitteissa.

Verkatehtaan lipunmyynti veloittaa maksettujen ja lunastettujen lippujen vaihdosta eri istumapaikoille 3 € (sis. alv) per lippu.

Palvelemme mielellämme ryhmiä lippuhankinnoissa. Kysy lisää soittamalla Verkatehtaan lipunmyyntiin, tai vieraile lipunmyynnissä paikan päällä.

Lippulahjakortti Verkatehtaan yleisötapahtumiin on mieluisa ja aineeton lahjaidea esimerkiksi ystävälle tai perheenjäsenelle!

Liput kaikkiin Verkatehtaan Vanaja-salin yleisötapahtumiin myydään Ticketmasterin kautta, joten Ticketmasterin lahjakortilla voi ostaa lippuja kaikkiin Vanaja-salin tapahtumiin. Voit hankkia Ticketmasterin fyysisen lahjakortin Verkatehtaan lipunmyynnistä tai sinua lähellä olevasta Ticketmasterin myyntipisteestä. Voit myös hankkia Ticketmasterin lahjakortin verkon kautta.

Ticketmasterin lahjakorttien lisäksi voit hankkia Verkatehtaan lipunmyynnistä myös Lippu.fi:n lahjakortteja. Lahjakorteilla voit hankkia lippuja mihin tahansa kyseisen operaattorin valtakunnallisessa myynnissä olevaan tapahtumaan.

Tapahtumien järjestäjät saattavat mahdollisesti asettaa järjestämilleen tapahtumille alennushintoja esimerkiksi opiskelijoille, eläkeläisille tai lapsille. Mahdolliset lippualennukset ovat tapahtumakohtaisia. Löydät tapahtumakohtaiset hintatiedot tapahtumakalenteristamme.

Opiskelijoille suunnatut alennushinnat löydät kootusti Slice Häme -palvelun kautta. Näät edut myös Slice- tai Pivo-mobiilisovelluksista.

Huomioithan myös, että mahdollisten lippualennusten lisäksi opiskelijat saavat Verkatehtaan yleisötapahtumissa vaatesäilytyspalvelun veloituksetta näyttämällä opiskelijakorttia (arvo 2,50 €). Tämän lisäksi yleisötapahtumien väliajoilla tarjoamme opiskelijaetuna makean tai suolaisen leivonnaisen ostajalle kahvin, teen tai kaakaon (arvo 4 €) ilmaiseksi. Edun voi lunastaa opiskelijakorttia näyttämällä. Lue lisää edusta.

Kaikukortti käy Verkatehtaalla Hämeenlinnan kaupungin järjestämiin tapahtumiin. Edun piiriin kuuluvat tapahtumat löydät täältä. Lisätietoja Verkatehtaan lipunmyynnistä.

EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumiin pääsääntöisesti ilmaiseksi. Poikkeukset ovat mahdollisia, joten tarkistathan asian tapahtumakalenteristamme kyseisen tapahtuman kohdalla. Lisätietoa esteettömyydestä löydät täältä.

Ticketmasterin verkkokauppa

Voit hankkia lippuja Verkatehtaan tapahtumiin Ticketmasterin verkkokaupasta. Tapahtumakalenterimme kautta ohjaudut Ticketmasterin verkkokauppaan suoraan oikean tapahtuman lipunmyyntisivulle. Verkkokaupan etusivulle pääset tästä.

Ticketmasterin puhelinpalvelu

Voit hankkia lippuja Verkatehtaantapahtumiin myös Ticketmasterin puhelinpalvelun kautta.

1,98 € / min + pvm
Avoinna arkisin klo 8–17

Muut Ticketmasterin lipunmyyntipisteet

Verkatehtaan lipunmyyntipisteen lisäksi voit hankkia lippuja Verkatehtaan tapahtumiin myös muista Ticketmasterin lipunmyyntipisteissä.