Siirry sisältöön

Tapahtumatilat

Näyttäviä ja toimivia tiloja erilaisiin tapahtumiin

Verkatehtaalta löydät kattavan valikoiman tyylikkäitä, toimivia ja muuntautuvia tapahtumatiloja erilaisiin tarpeisiin. Suurempia yleisöjä palvelee 703-paikkainen Vanaja-sali, josta varustus ei lopu kesken. Salissa toteutuvat vaativammatkin visiot yritysjuhlista rock-konsertteihin ja tuotelanseerauksista illalliskattauksiin – muuntautumiskyvyn ansiosta vaikkapa saman päivän aikana.

Tehokkaaseen työskentelyyn Verkatehtaan Kokouskeskus tarjoaa erilaisia kokoustiloja. Myös elokuvakeskus BioRexin ylelliset auditoriot ovat käytettävissäsi, kuten myös monikäyttöinen Kehräämö. Ravintola- ja lämpiötiloissamme yhdistät tapahtumaasi Ravintola Verkatehtaan loistavien kokkien tarjoilut, ja kaiken ytimessä tilojamme yhdistää avara Lasipiha.

Tutustu myös tapahtumaideoihimme ja tapahtuman järjestämisen palveluihimme

Näyttävien yritystapahtumien järjestäminen on helppoa Verkatehtaalla.

200-1176 henkilöä

Vanaja-sali

Vanaja-sali on monipuolisesti eri tapahtumiin muuntautuva, 703-paikkainen konserttisali. Konserttien lisäksi Vanaja-sali mukautuu monipuolisesti erilaisten yleisö- ja yritystapahtumien tarpeisiin.

Vanaja-saliin sopivat mm.

 • Yleisötapahtumat
 • Yritystapahtumat
 • Juhlat ja pikkujoulut
 • Messut ja festivaalit

300 henkilöä

Lasipiha

Verkatehtaan päärakennuksen keskiössä tiloja yhdistää suuri, lasilla katettu sisäpiha, eli Lasipiha. Avara, valoisa ja monikäyttöinen tila toimii esimerkiksi viihtyisänä tapahtuma-aulana, mieleenpainuvana juhlapaikkana tai tyylikkäänä näyttelytilana.

Lasipihalle sopivat mm.

 • Juhlat ja pikkujoulut
 • Yritystapahtumat
 • Messut ja festivaalit
Kokoushuone1 Verkatehdas

60 henkilöä

Kokouskeskus

Verkatehtaan päärakennuksen 2. kerroksessa sijaitsee monipuolinen kokouskeskus, josta löytyy kolme tyylikästä ja toimivaa kokoushuonetta ja Studio. Kokouskeskuksen tilat soveltuvat erikokoisten, 15–60 henkilön kokousryhmien tapaamisiin.

Kokouskeskukseen sopivat mm.

 • Kokoukset
 • Yritystapahtumat

205 henkilöä

BioRex-auditoriot

Verkatehtaan päärakennuksessa toimii BioRex-elokuvateatteri, jonka elokuvasalit soveltuvat loistavasti erilaisiin kokouksiin ja yritystapahtumiin. Elokuvakeskus on uudistettu vuosien 2017 ja 2018 aikana, ja sen saleista löytyy elokuvateattereille luontaiseen tapaan ylelliset istuimet, suuri valkokangas, pehmeä akustiikka sekä toimiva esitystekniikka.

BioRex-auditorioihin sopivat mm.

 • Kokoukset
 • Yritystapahtumat
Kehräämö

200 henkilöä

Kehräämö

Kehräämö on lähes 450 neliömetrin konstailematon monikäyttötila, johon voidaan sijoittaa esimerkiksi näyttelypöytiä, messuständejä, illalliskattaus tai perinteinen kokouskalustus. Kehräämö soveltuu monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin, kuten kokouksiin, juhliin, messuihin tai näyttelyihin.

Kehräämöön sopivat mm.

 • Kokoukset
 • Messut ja festivaalit
 • Yritystapahtumat
Lämpiö 3. kerros Verkatehdas

200 henkilöä

Ravintola- ja lämpiötilat

Verkatehtaalta löytyy laadukkaita ja viihtyisiä ravintola- ja lämpiötiloja hyödynnettäväksi erilaisissa tapahtumissa. Ravintola- ja lämpiötilat palvelevat yleisöä konserttien ja muiden yleisötapahtumien väliajoilla, mutta muina aikoina tilat ovat hyödynnettävissä erityisesti tapahtumissa, joissa suunnitelmana on yhdistää tapahtuman sisältö ja tarjoilut saumattomasti yhteen.

Ravintola- ja lämpiötiloihin sopivat mm.

 • Juhlat ja pikkujoulut
 • Yritystapahtumat
 • Messut ja festivaalit

Löydä tilaisuuteesi sopiva tila Verkatehtaan helposti muuntuvista vaihtoehdoista:

Nouseva katsomoTuolirivitLuokkaU-pöytäDiplomaattiRuokailuCocktail-tilaisuusTasalattia & parvetKlubikatsomoMessuosastot
Vanaja-sali703200200117626614
Lasipiha25019230019
Kokoushuone 1603640
Kokoushuone 216
Kokoushuone 320
Studio423636
BioRex Prime205
BioRex 2140
BioRex 3119
BioRex 548
Kehräämö120100403220027
Ravintola Verkatehdas140200
2. kerroksen lämpiö14017
3. kerroksen lämpiö64

Luo ikimuistoisia hetkiä Verkatehtaalla.

”Vanaja-salin sähköinen äänentoisto saa ansaittua kiitosta sekä yleisöltä että teknikoilta. Meidän muunneltava kenkälaatikko soi loistavasti myös akustisessa musiikissa. Katetulta lastauslaiturilta on mukava työntää laatikoita näyttämölle ilman kynnyksiä. Meiltä löytyy ripustuspisteiden lisäksi ketjunostimia ja tankonostimia, joten Ground support saa jäädä autoon. Salin lisäksi talosta löytyy monipuolinen ja toimiva tilavalikoima erilaisiin tapahtumiin. Tervetuloa Verkatehtaalle!”

Tommi Kantanen, tekninen päällikkö
+358 40 557 3148
tommi.kantanen@verkatehdas.fi

Asiakastarinat

Korealaiseen populaarikulttuuriin keskittyvä K-CON Suomi 2023 järjestettiin Verkatehtaalla 12.8.2023. Tapahtuma oli ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa ja onnistui Verkatehtaalla niin hyvin, että tämän vuoden K-CON Suomi 2024 päätettiin heti järjestää niin ikään “Verkkiksellä”. Tapahtuman sydämenä oli taidokas henkilökunta ja tapahtumasta jäi onnellinen olo.
24.04.2024
Mielessä asiakastilaisuuden järjestäminen? Sujuva ja viihtyisä vaihtoehto on yhdistää asiakastilaisuus Verkatehtaan monipuoliseen konserttien ja esitysten tarjontaan. Loimua toimi juuri näin – lue tekstistä onnistuneesta asiakastilaisuudesta tarkemmin!
27.03.2023
Tapahtumatoimisto TAPAUS toteutti 2M-IT:n kehityspäivän 6.5.2022 Verkatehtaalla.
06.10.2022