Tapahtumatilat

Näyttäviä ja toimivia tiloja erilaisiin tapahtumiin

Verkatehtaalta löydät kattavan valikoiman tyylikkäitä, toimivia ja muuntautuvia tapahtumatiloja erilaisiin tarpeisiin. Suurempia yleisöjä palvelee 703-paikkainen Vanaja-sali, josta varustus ei lopu kesken. Salissa toteutuvat vaativammatkin visiot yritysjuhlista rock-konsertteihin ja tuotelanseerauksista illalliskattauksiin – muuntautumiskyvyn ansiosta vaikkapa saman päivän aikana.

Tehokkaaseen työskentelyyn Verkatehtaan Kokouskeskus tarjoaa erilaisia kokoustiloja. Myös elokuvakeskus BioRexin ylelliset auditoriot ovat käytettävissäsi, kuten myös monikäyttöinen Kehräämö. Green Screen Studio tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia virtuaalisen maailmaan toteutuksiin, ja kaiken ytimessä tilojamme yhdistää avara Lasipiha. Ravintola- ja lämpiötiloissamme yhdistät tapahtumaasi Ravintola Verkatehtaan loistavien kokkien tarjoilut.

200-1176 henkilöä

Vanaja-sali

Vanaja-sali on monipuolisesti eri tapahtumiin muuntautuva, yli 700-paikkainen konserttisali. Konserttien lisäksi Vanaja-sali mukautuu monipuolisesti erilaisten yleisö- ja yritystapahtumien tarpeisiin. Salissa nähdään esimerkiksi klassisen musiikin konsertteja, rock-keikkoja, teatteria, tanssia, seminaareja, juhlatilaisuuksia, kokouksia sekä stand up -komiikkaa.

Vanaja-saliin sopivat mm.

 • Yleisötapahtumat
 • Yritysjuhlat ja -tilaisuudet
 • Koulutukset ja seminaarit
 • Messut ja asiakastilaisuudet
NBF Striimin yleisöä Lasipihalla,Verkatehdas

300 henkilöä

Lasipiha

Verkatehtaan päärakennuksen keskiössä tiloja yhdistää suuri, lasilla katettu sisäpiha, eli Lasipiha. Avara, valoisa ja monikäyttöinen tila toimii esimerkiksi viihtyisänä tapahtuma-aulana, mieleenpainuvana juhlapaikkana tai tyylikkäänä näyttelytilana.

Lasipihalle sopivat mm.

 • Yleisötapahtumat
 • Yritysjuhlat ja -tilaisuudet
 • Messut ja asiakastilaisuudet

60 henkilöä

Kokouskeskus

Verkatehtaan päärakennuksen 2. kerroksessa sijaitsee monipuolinen kokouskeskus, josta löytyy kolme tyylikästä ja toimivaa kokoustilaa, sekä Green Screen Studio. Kokouskeskuksen tilat soveltuvat erikokoisten, 15–60-henkisten, kokousryhmien tapaamisiin.

Kokouskeskukseen sopivat mm.

 • Kokoukset
 • Virtuaali- ja hybriditapahtumat
 • Koulutukset ja seminaarit

50 henkilöä

Green Studio

Verkatehtaan kokouskeskuksesta löytyy Green Studio, erittäin monikäyttöinen tapahtumatila. Tila on varustettu noin 50 neliömetrin green screen -taustalla ja monipuolisella tekniikalla. Studio tarjoaa green screen -tekniikan ansiosta monipuoliset ja laadukkaat mahdollisuudet erilaisille virtuaali- ja hybriditapahtumille, mutta tilaa voidaan myös käyttää tuttuun tapaan perinteistenä kokoustilana.

Green Studioon sopivat mm.

 • Virtuaali- ja hybriditapahtumat
 • Tuotannot
 • Kokoukset
BioRex Prime Verkatehdas © Oskari Raunio

205 henkilöä

BioRex-auditoriot

Verkatehtaan päärakennuksessa toimii BioRex-elokuvateatteri, jonka elokuvasalit soveltuvat loistavasti erilaisiin kokouksiin, seminaareihin ja yritystapahtumiin. BioRex Prime -sali vetää jopa yli 200 hengen yleisön, mutta keskuksen viidestä salista myös pienemmille ryhmille löytyy tehokkaat tilat.

BioRex-auditorioihin sopivat mm.

 • Kokoukset
 • Koulutukset ja seminaarit
 • Yritysjuhlat ja -tilaisuudet

200 henkilöä

Kehräämö

Kehräämö on noin 450 m² neliömetrin konstailematon monikäyttötila, johon voidaan sijoittaa esimerkiksi näyttelypöytiä, messuständejä, illalliskattaus tai perinteinen kokouskalustus. Kehräämö soveltuukin monipuolisesti erilaisin tapahtumin, kuten kokouksiin, juhliin, messuihin tai näyttelyihin.

Kehräämöön sopivat mm.

 • Kokoukset
 • Messut ja asiakastilaisuudet
 • Yritysjuhlat ja -tilaisuudet
Lämpiö 3. kerros Verkatehdas

200 henkilöä

Ravintola- ja lämpiötilat

Verkatehtaalta löytyy laadukkaita ja viihtyisiä ravintola- ja lämpiötiloja hyödynnettäväksi erilaisissa tapahtumissa. Ravintola- ja lämpiötilat palvelevat yleisötapahtumien väliajoilla sekä Ravintola Verkatehtaan lounaalla, mutta muina aikoina tilat ovat hyödynnettävissä erityisesti tapahtumissa, joissa suunnitelmana on yhdistää tapahtuman sisältö ja tarjoilut saumattomasti yhteen.

Ravintola- ja lämpiötiloihin sopivat mm.

 • Yritysjuhlat ja -tilaisuudet
 • Messut ja asiakastilaisuudet

Löydä tilaisuuteesi sopiva tila Verkatehtaan helposti muuntuvista vaihtoehdoista:

TuolirivitLuokkaU-pöytäDiplomaattiRuokailuCocktail-tilaisuusTasalattia & parvetKlubikatsomoMessutila
(osastojen määrä)
Vanaja-sali703200200117626614
Lasipiha25019230019
Kokoushuone 1603640
Kokoushuone 216
Kokoushuone 3 VIP20
Green Studio423636
BioRex Prime205
BioRex 2140
BioRex 3119
BioRex 548
Kehräämö120100403220027
Ravintola Verkatehdas140200
2. kerroksen lämpiö14017
3. kerroksen lämpiö64

Luo ikimuistoisia hetkiä Verkatehtaalla.

Tommi Kantanen

“Vanaja-salin sähköinen äänentoisto saa ansaittua kiitosta sekä yleisöltä että teknikoilta. Meidän muunneltava kenkälaatikko soi loistavasti myös akustisessa musiikissa. Katetulta lastauslaiturilta on mukava työntää laatikoita näyttämölle ilman kynnyksiä. Meiltä löytyy ripustuspisteiden lisäksi ketjunostimia ja tankonostimia, joten Ground support saa jäädä autoon. Salin lisäksi talosta löytyy monipuolinen ja toimiva tilavalikoima erilaisiin tapahtumiin. Tervetuloa Verkatehtaalle!”

Tommi Kantanen, tekninen päällikkö
+358 40 557 3148
tommi.kantanen@verkatehdas.fi