Kokouskeskus

Kokouskeskuksesta löydät kaiken tarvittavan tehokkaisiin kokouksiin

Verkatehtaan päärakennuksen 2. kerroksessa sijaitsee monipuolinen kokouskeskus, josta löytyy kolme tyylikästä ja toimivaa kokoustilaa, sekä Green Screen Studio. Kokouskeskuksen tilat soveltuvat erikokoisten, 15–60 henkilön kokousryhmien tapaamisiin.

Kokoushuone 1 Verkatehdas © Jari Kivelä

Kokoushuone 1 tarjoaa tehokasta tilaa 60 henkilön ryhmille

Kokoushuone 1 on viihtyisä kokoustila enintään 60 henkilölle. Suurista ikkunoista tuleva päivänvalo antaa energiaa pidemmänkin tapaamisen ajan, ja avara tila mahdollistaa monipuolisen kalustamisen. Kokoushuone 1:n tunnusmerkki on koko pinta-alaltaan magneettimaalattu, vihreä sivuseinä, johon on helppoa visualisoida laajempiakin suunnitelmia. Toiselta puolelta taas avautuu upea Vanajavesi-näkymä.

Kapasiteetti

36
U-muoto

40
Diplomaatti

60
Luokka

Kokoushuone 2, Verkatehdas

Kokoushuone 2 on tehokas ja kompakti kokoustila

Kokoustiloistamme pienin on Kokoushuone 2, jonka neliöt ovat tehokkaasti hyödynnettävissä pienehköjen kokousryhmien tilaisuuksissa. Valoisa ja tiivis kokoustila toimii erityisesti kokouksissa, jossa tehokas tilankäyttö on hyödyksi. Isot ikkunat ja lasiseinä antavat kuitenkin tilalle mukavasti ilmavuutta ja avaruutta.

Kapasiteetti

16
Diplomaatti

Kokoushuone 3 Verkatehdas © Pasi Visakivi

Arvokasta diplomaattitunnelmaa VIP-kokoustilassa

Ylellistä laatua ja arvokkuutta kokouksiin tuo Kokoushuone 3, joka tunnetaan myös VIP-kokoustilana. Tyylikkäästi sisustetussa kokoushuoneessa on jykevä diplomaattipöytä, jonka ääreen mahtuu kokoustamaan 20 henkilöä. Ergonomiset ja säädettävät tuolit, sekä 82 tuuman näyttö tuovat viihtyvyyttä ja laatua tapaamisiin. Vanajavesi-näkymä ja suuret ikkunat antavat tilalle lisää ilmavuutta.

Kapasiteetti

20
Diplomaatti

Esimerkkejä kokoushuoneiden tilankäytöstä

Lisätiedot tilasta

Kokoushuone 1

Pinta-ala: 91 m²

Kokoushuone 2

Pinta-ala: 32 m²

Kokoushuone 3

Pinta-ala: 51 m²

Kaikista Kokouskeskuksen tiloista löytyy seuraava tekniikka:

  • Äänentoisto
  • Tietokone
  • Langaton internet-yhteys
  • Fläppitaulu.

Kokoushuone 1:stä löytyy lisäksi puheäänentoisto, videoprojektori ja valkokangas, sekä noin 40 neliömetrin laajuinen magneettimaalattu sivuseinä. Kokoushuone 2:ssa ja 3:ssa on 82-tuumaiset tv-näytöt.

Kokoushuone 1:ssä on käytössä induktiosilmukka.
Katso Kokoushuone 1:n induktiosilmukan kuuluvuuskartta tästä.

Kokouskeskus sopii erityisesti näihin tilaisuuksiin:

Tapahtumaa järjestämässä?
Anna meidän auttaa.

“Verkatehdas on laadukas yhdistelmä toimivia tiloja ja intohimoista tapahtumaosaamista. Toteutamme parhaimmat järjestelyt ja autamme sinua saavuttamaan tilaisuutesi tavoitteet.”

Rita Kujanpää, myyntipäällikkö
+358 40 868 2158
rita.kujanpaa@verkatehdas.fi

Rita Kujanpää