Pasión de Buena Vista (CUB)

Pasión de Buena Vista saapuu ensimmäistä kertaa Hämeenlinnaan upean ohjelmansa kanssa!

Yli 800 000 katsojaa maailmanlaajuisesti 35 maassa saavuttanut legendaarinen kuubalaisyhtye Pasión de Buena Vista on pian ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa! Parhaat kuubalaiset muusikot ja tanssijat esittävät lumoavan esityksensä Hämeenlinnan Verkatehtaalla tiistaina 7.3.2023.

Kuumat rytmit, innostavat melodiat ja eksoottisen kaunis tanssi yhdessä yli 150:n tilaustyönä tehdyn asun kanssa vievät katsojan matkalle läpi jännittävän Kuuban yön!

Show Pasión de Buena Vista on täynnä kuubalaisten melodioiden taikaa. Mikään ei kuvasta tämän Karibian saaren kulttuuria niin hyvin kuin musiikki ja tanssi! Pasión de Buena Vista on loistava tapa tutustua Kuubaan ja sen intohimoiseen ja verkkaisen hauskaan tunnelmaan. Esitys kattaa koko eksoottisen saaren musiikin kirjon mambo-rytmeistä ja cha-cha-chasta niin kutsuttuun afro-kuubalaiseen salsaan.

Esitystä säestävä musiikki on sävelletty lyömäsoittimille muun muassa rummuille, symbaaleille ja congarummuille sekä puhaltimille kuten torville ja trumpeteille. Niitä täydentävät piano, basso sekä tyypillinen latinalaisamerikkalainen kitara. Muusikoiden mukana esiintyy lahjakkaita laulajia, jotka esittävät upeita sooloja useammin kuin kerran esityksen aikana. Ensiluokkaisilla tanssijoilla, jotka ovat toistuvasti osoittaneet perinteisen tanssin taitonsa havannalaisissa näytöksissä, on erityistä charmia. Ryhmä tuo lavalle perinteisiä kuubalaisia tyylejä, erityisesti supersuositun ”Son Cubanon”, joka on syntynyt sokeriruokotyöläisten keskuudessa 1920-luvulla ja joka on myöhemmin auttanut modernin salsan nousua. Kuuban yläluokka on vuosien ajan torjunut niin kutsutun ”Danzónin”, mutta nyt se on yksi suosituimmista tanssityyleistä ja synnyttänyt 1900-luvun puolenvälin cha-cha-chaan, rumban ja mambon.

Pasión de Buena Vista tuo Suomen talven keskelle kesäisen spektaakkelin ja tarjoaa suomalaisille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä unohtumattoman matkan Kuubaan!

Aiemmilla kerroilla Suomessa vieraillessaan Pasión de Buena Vista on esiintynyt Helsingissä ja Turussa. Esitykset saivat tuolloin suuren suosion ja vetivät katsomot aivan täyteen kuubalaisista rytmeistä nauttivaa yleisöä!

Nyt tämän kertaisen Suomen kiertueensa aikana temperamenttinen show nähdään Hämeenlinnan lisäksi myös viidessä muussa kaupungissa: Turussa, Lahdessa, Oulussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

VERKATEHTAAN LIPUNMYYNTI

0600 16 060 (0,76€/min+mpm/pvm)
Lipunmyynti ja puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 10–17
Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna

TICKETMASTER

0600 10 800 (2€/min+mpm/pvm)
Puhelinpalvelu avoinna ma–pe klo 8–21, la klo 9–21 ja su klo 10–18
Katso kaikki myyntipisteet

AIKATAULU JA LIPUT

  • 07.03.2023 19:00
Verkatehdas, Vanaja-sali
  • 54,50 / 64,50 €
  • 49 / 56 €
Osta liput

LISÄTIEDOT

Tapahtuman kesto: Noin 2 h 15 min

Väliaika: Kyllä

Järjestäjä: Aftersunset Entertainment