Siirry sisältöön

Arto Helkiö Verkatehdas-konsernin vt. toimitusjohtajaksi

Verkatehtaan nykyinen toimitusjohtaja Janne Auvinen väistyy tehtävästään heinäkuussa.

”Jannen kanssa pohdimme yhdessä, että Verkatehtaan kesätauko on aika luonnollinen kohta siirtyä seuraavaan ja päätimme, että nopeutamme siirtymäprosessia hieman, muutamalla kuukaudella”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Veikko Lehtola.

Toimitusjohtajan tehtävää hoitaa 1.8.2024 alkaen talousjohtaja Arto Helkiö siihen asti, että Verkatehtaalle löydetään uusi toimitusjohtaja. 

”Arton nimittäminen vt. toimitusjohtajaksi on hyvin luonnollista, koska Arto on jo nyt hoitanut monia hallinnollisia tehtäviä Verkatehtaalla sekä ollut tiiviisti mukana Opistotalon remontin suunnittelussa”, jatkaa Lehtola.

Verkatehdas julkaisee toimitusjohtajan pestin haettavaksi toukokuun aikana. Paikka tulee julkiseen hakuun ja henkilökunta tulee myös osallistumaan uuden toimitusjohtajan valintaan. Samalla tullaan julkistamaan hakuilmoitus Hämeenlinnan Teatterin teatterinjohtajan paikkaan. 

”Meillä on ollut onni ja epäonni saada molemmat avainroolit hakuun samaan aikaan. Tämä on täysin uniikki mahdollisuus hakea työparia keskeisiin paikkoihin. Verkatehdas-konserni on nyt ottanut ensiaskeleensa ja tulevalla työparilla on kaikki mahdollisuudet saada kokonaisuus lentoon”, kertoo hallituksen varapuheenjohtaja Sari Rautio.

Lisätietoja:

Veikko Lehtola, Verkatehdas-konsernin hallituksen puheenjohtaja, +358 50 472 6109

Sari Rautio, Verkatehdas-konsernin hallituksen varapuheenjohtaja, +358 40 522 0933

Arto Helkiö, vt. toimitusjohtaja 1.8.2024 alkaen, +358 40 868 2156