Siirry sisältöön

Lentiskerhon pelaajien kesäterkut

Kesä alkaa olemaan kauneimmillaan ja lentopallokausi on meidän osalta päättynyt melkein kaksi kuukautta sitten. Aika on kulunut hurjaa vauhtia ja elämä myös mennyt eteenpäin. Katseet ovat jo tulevassa ja uusia tuulia on luvassa.

Meillä molemmilla vaihtuu maisemat ja Hämeenlinna jää taakse ainakin toistaiseksi. Halusimme tulla kertomaan vielä teille lukijoille meidän kuulumisia ja ajatuksia tulevasta sekä hieman muistella kulunutta kautta. KUVA Päivi Ryhtä

Joukkueemme kärsi muun muassa loukkaantumisista ja pelaajapulasta. Niiden sekä useasti vaihtuvan pelaajiston myötä harjoitusten sekä joukkueen peliä oli haastavaa hioa yhteen, vaikka teimme kovasti töitä niissä puitteissa, jotka meille annettiin. Välähdykset hienoista eristä ja otteluista jäivät kokonaisuudessaan sen vuoksi vähäisiksi, joka lopulta johti siihen, että jäimme ulos pudotuspeleistä.

Osoitimme joukkueena kuitenkin hienoa venyvyyttä ja sitkeyttä hankalista olosuhteista huolimatta ja onnistuimmekin parhaimmillaan pelaamaan aika-ajoin sitä lentopalloa, jota alkukaudesta meiltä ennustettiin.

On tärkeää muistaa, että hankalat kaudet kuitenkin kasvattavat pelaajaa ja koko joukkuetta valtavasti ja, kuten missä tahansa kilpaurheilussa, kaikille yksilöille ja joukkueille tulee välillä vaikeita kausia ja hetkiä, mutta sitten tulee taas niitä jaksoja, kun vaikeudet selätetään ja kaikki se kova työ ja uurastus palkitaan.

Tuulin ja Pipsan kausi 2023-2024 Hämeenlinnan Lentopallokerhossa sisälsi paljon hyvää, mutta myös paljon haasteita.

Pipsan terveiset

”Heipparallaa Verkiksen väki ja muut lukijat. Kesä on alkanut omalta osalta ihanasti ja opinnot harkkoineen on myös saatu tämän lukuvuoden osalta pakettiin. Viime kauteen mahtui hurjan monta erilaista haastetta niin joukkueena kuin yksilönäkin ja tuntui kuin yksi kausi olikin koottu yhteen useammasta eri kaudesta. Nyt kuitenkin ajatuksia on nollattu niin koulusta kuin lentopallosta hiljattain Italian lämmössä rentoutuen. 

Kesän tulen pyhittämäänkin oikeastaan kaikille rakkaille sekä niille asioille, joita ei kauden aikana ehdi juuri tekemään. Tulevaisuudesta ensi kauden suhteen ei ole varmuutta, mutta ensisijaisena asiana itsellä on saada taas rakennettua voimaa takaisin kehoon sekä pysytellä terveenä. Mielen on myös hyvä antaa vähän levätä. Muut asiat ratkeavat sitten aikanaan :) .

Kiitos vielä Verkatehtaalle kuluneesta kaudesta ja siitä, että saimme taas nauttia ihanista lounaista ja henkilökunnan iloisesta olemuksesta tänäkin vuonna! Kivaa kesää kaikille, toivottavasti nähdään taas.”

Pipsa pyhittää kesän kaikille rakkaille sekä niille asioille, joita ei kauden aikana ehdi juuri tekemään. KUVA Päivi Ryhtä

Tuulin terveiset

”Terkkuja reissun päältä! Tällä hetkellä näitä kuulumisia kirjoitellessa olen ollut pian kolme viikkoa Portugalissa perheeni kanssa. On ollut ihanaa aloittaa kesä täältä ja Pipsan sanoja kompaten, palautua ja nollata ajatuksia kuluneen lentopallokauden jälkeen.

Haasteiden myötä viime kausi otti paljon, mutta myös antoi unohtumattomia muistoja, opetuksia ja tietysti ihanat joukkuetoverit. Minulla tuli myös päätökseen neljäs perättäinen kausi Hämeenlinnassa ja samalla myös viimeinen tältä erää. Kiitollisena näistä vuosista jatkan urapolkua Salon suuntaan. Innoissani ja jännittyneenä odotan uutta tulevaa! Mutta nyt kesän ajan pääasiassa omatoimisen treenaamisen ohella nautin itselle myös muista tärkeistä asioista kuten läheisten seurasta, matkustelusta ja kaikesta kivasta kesäpuuhasta. 

Lämmin kiitos Verkatehtaalle minunkin puolestani. Oli ilo niin sydämelle kuin vatsallekin meidän jokapäiväiset lounashetket :) Rentouttavaa kesää ja nähdään taas pian.”

Tuulilla tuli päätökseen neljäs perättäinen kausi Hämeenlinnassa ja samalla myös viimeinen tältä erää. Urapolku jatkuu Salon suuntaan. KUVA Päivi Ryhtä