Siirry sisältöön

REKRY: Hämeenlinnan Teatteri ja Verkatehdas etsivät markkinoinnin asiantuntijaa

Julkaistu 27.2.2023

Rakennamme yhteistä markkinointitiimiä ainutlaatuisen hienoon kulttuurikortteliin Hämeenlinnassa. Verkatehdas ja Hämeenlinnan Teatteri liittyivät yhteen ja uskaltavat nyt katsoa kulttuurin ja tapahtumien maailmaa uusin ja tuorein silmin, löytäen yhteisestä suunnittelusta ja töiden jakamisesta iloa, intoa ja voimaa.

Markkinointiin rekrytoitavan tekijän työtehtävien painopiste on teatteri, jonka markkinoinnista tekijä vastaa kokonaisvaltaisesti. Työssä pääset itsenäisesti suunnittelemaan ja kehittämään teatterin markkinointia, viestintää ja yhteistyöverkostoja. Markkinointitiimin kiinteä yhteistyö Verkatehtaan sisällä tarjoaa muutakin monipuolista tekemistä ja hienoja yhteistöitä, riemukasta uuden kehittämistä ja raivokasta raja-aitojen kaatamista. Yhteinen koordinointi vaatii siksi ryhmässä tekemisen taitoa ja halua, jotta ajatukset virtaavat ja viisaus kasvaa.

Edellytämme kirjoittamisen kykyä, monikanavaisen markkinoinnin digitaalisten työkalujen osaamista, visuaalisia taitoja, yhtäaikaisten projektien hallintaa ja aivan erityisesti yhteistyöhalua. Hakijalta odotetaan kokemusta seuraavista digitaalisista sovellusympäristöistä:

  • Google Workspace
  • Microsoft Office
  • Adobe Creative Cloud
  • Canva
  • WordPress
  • Mailchimp
  • Meta Business Suite

Kokemus teatteri- tai tapahtuma-alalta on eduksi, mutta ei ehdoton välttämättömyys. Graafisen suunnittelun taidot eivät ainakaan haittaa, koska monenmoisten pikasisältöjen tekeminen on arkipäivää monimuotoisesti muuttuvassa korttelissa.

Hämeenlinnan Teatteri on Verkatehtaan tytäryhtiönä toimiva itsenäinen taidelaitos. Teatteri toimii Verkatehtaan kulttuurikorttelissa. Haluamme olla valtakunnallisesti merkittävä taiteellinen toimija. Teemme uudistuvaa teatteria, johon yleisö ja teatterintekijät rakastuvat. Kokeilemme rajoja, kosketamme erilaisia yleisöjä ja synnytämme vaikuttavista tarinoista paikallisia ja valtakunnallisia puheenaiheita. Olemme toinen toisillemme luova ja kannustava työyhteisö, jossa onnistumme ja ylitämme itsemme yhdessä.

Verkatehdas on luovien alojen keskittymä Hämeenlinnan keskustassa, Vanajaveden rannalla. Vanhan punatiilitehtaan ympärille rakentunut persoonallinen ja monipuolinen tapahtumien, taiteen ja kulttuurin kortteli on poikkeuksellinen kokonaisuus, jonka sisältä löytyy hengästyttävä määrä parasta kulttuuria, niin teatteria kuin konsertteja, kuvataidetta, kaikenlaista musiikkia, koulutusta, luovuutta, taitoa ja viisasta yhteistyötä.

Hakemukset 31.3.2023 mennessä jaana.elijoki@hmlteatteri.fi. Liitteeksi CV palkkatoivomuksineen. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja teatterinjohtaja Anna-Elina Lyytikäinen, anna-elina.lyytikainen@hmlteatteri.fi.