Siirry sisältöön

Rekrytoimme: Toimitusjohtaja – Verkatehdas

Verkatehdas on dynaaminen ja monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa tiloja ja palveluita niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Etsimme nyt motivoitunutta ja osaavaa TOIMITUSJOHTAJAA, joka haluaa olla mukana kehittämässä Verkatehdas-konsernin toimintaa ja viemässä sitä uudelle tasolle.

Tehtävänkuvaus:

 • Businessosaaminen: Toimitusjohtajana sinulla tulee olla vahva liiketoimintaosaaminen. Ymmärrät taloushallinnon perusteet, budjetoinnin ja strategisen suunnittelun. Olet valmis tekemään päätöksiä, jotka tukevat Verkatehtaan liiketoimintaa ja kasvua kannattavasti.
 • Luovuus: Verkatehdas on luovuuden keskus, ja odotamme toimitusjohtajalta kykyä ajatella innovatiivisesti. Voit tuoda uusia ideoita ja ratkaisuja tapahtumien järjestämiseen, markkinointiin ja yhteistyöhön eri tahojen kanssa.
 • Henkilöjohtaminen: Toimitusjohtajana johdat tiimiä, joka koostuu monipuolisista ammattilaisista. Sinulla tulee olla vahvat vuorovaikutustaidot ja kyky viestiä, motivoida ja inspiroida henkilöstöä niin hyvinä aikoina kuin myöskin muutoksen hetkellä.
 • Toimitilaosaaminen: Verkatehdas tarjoaa monenlaisia tiloja erilaisiin tapahtumiin. Sinun tulee ymmärtää tilojen käyttömahdollisuudet ja olla valmis kehittämään niitä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä hallita siihen liittyviä kustannuksia.
 • Tapahtumaosaaminen: Toimitusjohtajana sinun tulee olla kiinnostunut kulttuurista, taiteesta ja tapahtumien järjestämisestä. Olet valmis tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaille. Uuden luominen on yksi keskeisistä tehtävistäsi.
 • Sidosryhmäsuhteet: Toimitusjohtajana sinun tulee luoda ja ylläpitää hyviä suhteita eri sidosryhmiin, kuten yhteistyökumppaneihin, kaupunkiin ja muihin kulttuurialan toimijoihin.
 • Kokonaisuuksien johtaminen: Toimitusjohtajana haet aktiivisesti konsernille kilpailuetua ja synergioita yhteisestä tekemisestä Hämeenlinnan teatterin kanssa. Rakennat ja toteutat konsernistrategiaa yhdessä teatterinjohtajan ja konsernin johtoryhmän kanssa.

Edellytykset:

 • Soveltuva koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä.
 • Innostunut, positiivinen ja aikaansaava asenne. 
 • Kyky toimia muuttuvassa ympäristössä ja sopeutua uusiin tilanteisiin nopeasti.
 • Erinomaisia henkilöstöjohtamisen taitoja.
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja olet valmis tarttumaan haasteeseen, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen johtajahaku2024@verkatehdas.fi viimeistään 14.6.2024. 

Hakuprosessi tulee olemaan tavanomaisesta toimitusjohtajahausta poikkeava. Olemme hakemassa samanaikaisesti toimitusjohtajaa ja Hämeenlinnan Teatterin johtajaa yhdessä henkilökuntamme kanssa ja olemme saaneet jo henkilökunnan toiveet uudelle toimitusjohtajalle. 

Hakuprosessi etenee seuraavasti: 

1) Hakemusten jättäminen kirjallisesti 14.6.2024 mennessä osoitteeseen: johtajahaku2024@verkatehdas.fi. Hakemusten perusteella valitaan ensimmäiselle haastattelukierrokselle parhaat hakijat.

2) Ensimmäinen haastattelukierros valituille hakijoille, haastattelijana hallitus. Haastattelukierrokselta valitaan sopivat hakijat jatkoon.

3) Jatkoon päässeiden hakijoiden henkilökuntahaastattelut. Henkilökunta antaa suosituksen valittavasta toimitusjohtajasta hallitukselle haastattelujen perusteella.

4) Hallitus valitsee uuden toimitusjohtajan.

Lisätietoja:
Verkatehtaan hallituksen puheenjohtaja Veikko Lehtola p. 050 472 6109.
Soittoajat tehtävään liittyen: 7.6.2024 klo 11-13 ja 10.6. klo 15-17.

“Olemme Verkatehtaasta suunnattoman ylpeä ja laadukkaaseen asiakaskokemukseen sitoutunut joukko asiantuntijoita. Toivomme uuden johtajan sitoutuvan ja omistautuvan Verkatehtaalle, niin kuin meillekin on käynyt.” 

Tervetuloa meille hommiin!

Verkatehtaan hallitus ja henkilökunta